Δείτε σε δράση το νέο Audi RS3! (video)


Ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε την sedan εκδοχή του RS3 να δοκιμάζεται στην πασίγνωστη πίστα του Nurburgring.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: YOUTUBE/ AUTOMOTIVE MIKE
  • 15/10/2020

Με τη νέα γενιά του A3 να έχει ξεκινήσει να πωλείται στις ευρωπαϊκές αγορές εδώ και μερικούς μήνες το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις άλλες κορυφαίες του εκδόσεις. Συγκεκριμένα, στην RS3 μιας και οι S3 (τόσο σε Sportback όσο και σε Sedan έκδοση) έχουν ήδη παρουσιαστεί με το δίλιτρο TFSI να αποδίδει 310 άλογα.

Δε λέμε, καλά και γρήγορα τα S3 αλλά αυτό που σε ξεμυαλίζει και ανεβάζει την αδρεναλίνη στο μάξιμουμ είναι το κυριολεκτικά καυτό RS3. To οποίο πέρα από το πιο hardcore στήσιμό του έχει και ένα πολύ έντονο στοιχείο διαφοροποίησης: τον πεντακύλινδρο TFSI που αποτελεί σήματα κατατεθέν της Audi.

Μια πρώτη γεύση από το νέο RS3 μπορείτε να πάρετε από το παρακάτω βίντεο, αλλά και να ακούσετε με τον υπέροχο ήχο που βγάζουν τα περίπου 450 άλογα του 2,5-λιτρου κινητήρα της Audi.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση τόση αναμένεται να είναι η ισχύς της έκδοσης Performance που θα τοποθετείται πάνω από το βασικό RS3 των 420 ίππων. Εννοείται πως τα ρέστα της θα δώσει και η εξελιγμένη τετρακίνηση για ένα αυθεντικό RS3 που στην εποχή του εξηλεκτρισμού ίσως να είναι και το τελευταίο με την συνταγή που το γνωρίζουμε.