Δεν έχουν τελειωμό τα teaser για το Ford Bronco


H υπερπαραγωγή της σταδιακής αποκάλυψης του Bronco έχει ως νέο επεισόδιο την μερική εμφάνιση της μάσκας.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Instagram / Ford
  • 2/7/2020

Για τους Αμερικάνους η Ford με το F150 είναι η δημοφιλέστερη μάρκα στα pickup, ενώ και στα SUV βρίσκεται πολύ υψηλά στους πίνακες των πωλήσεων. Άλλωστε μιλάμε για την Ford που έχει ταυτίσει την πορεία της με τη νεότερη ιστορία της αμερικανικής κουλτούρας και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές με τα αυτοκίνητά της.

Ένα από αυτά ήταν και το Bronco, ένα πολύ σημαντικό 4x4 όπως μαρτυρά και ο μαραθώνιος των teaser στοιχείων. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό που δείχνει το μπροστινό μέρος με την μάσκα να συνδυάζει το ρετρό στοιχείο με την ολόγραφη ονομασία του μοντέλου και το στρόγγυλο φωτεινό μοτίβο των προβολέων.

Στην βορειοαμερικανική αγορά το Bronco θα πετάξει το γάντι σε άλλα «βαριά» εκτός δρόμου μοντέλα και κυρίως στα Jeep. O βασικός κινητήρας θα είναι ένα τετρακύλινδρος Ecoboost στα 2,7 lt, ενώ ψηλότερα θεωρείται δεδομένος ο V6 των 3,5 lt.

To Ford Bronco ενδεχομένως να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με μια υβριδική έκδοση. Ωστόσο, αυτή η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά σίγουρα θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα σκληροτράχηλο SUV πάνω από το Kuga.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Bronco θα γίνουν στις 13 του μήνα οπότε έχουμε να δούμε αρκετά ακόμη στοιχεία μέχρι την ώρα της επίσημης παρουσίασης. Και να μάθουμε αν τελικά θα βγάλει διαβατήριο και για την Ευρώπη.