Δεν υπάρχει αυτή η Ford Mustang Shelby Super Snake!


ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η SHELBY ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ BODY-KIT ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/1/2020

Μία τόσο κακισμένη Shelby θα μπορούσαμε κάλλιστα να την δούμε στο επόμενο Fast and Furious και στα χέρια του σκληρού Toretto. Προς το παρόν ανήκει στον ψηφιακό κόσμο των renderings με την υπογραφή ενός ακόμη σπεσιαλίστα του είδους, τον HugoSilva Designs.

Όπως μπορούμε να δούμε την προσοχή τραβά το πρησμένο αμάξωμα που δείχνει να έχει αλλάξει ολοσχερώς και με τους τροχούς να μπαίνουν προς τα μέσα και με μικρό αέρα από τους θόλους. Ο μπροστινός προφυλακτήρας θυμίζει κάτι από.. γκρέιτερ, η μάσκα είναι ακόμη πιο εμφατική ενώ το καπό δεν θα μπορούσε να έχει δύο έξτρα εισαγωγές αέρα.

Φυσικά από το πίσω μέρος θα ήταν αδύνατο να απουσιάζει μια μεγάλη φτερούγα με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της. Υπάρχουν δύο οβάλ εξατμίσεις ενώ θα μπορούσε να υπάρχει ένας πιο αγωνιστικός διαχύτης. Ποιος ξέρει, ίσως ο καλλιτέχνης να μην είχε περισσότερο χρόνο και να αποφάσισε να τελειώσει το έργο του στα γρήγορα.  

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως σε αντίθεση με τo rendering η Shelby ως έκδοση Super Snake υπάρχει. Έστω και λιγότερο τουμπανιασμένη από τις ψηφιακές εικόνες που βλέπετε. Και κάτω από το καπό της έχει τον γνωστό πεντάλιτρο V8 που για την περίσταση αποδίδει 720 PS και με μια αναβάθμιση φτάνει έως τους 836 PS!