Διπλοκάμπινο τσέπης από την Fiat


Ένα συμπαγών διαστάσεων διπλοκάμπινο pickup αποτελεί τη νέα προσθήκη στην γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Fiat.

  • 13/2/2020

To Strada επιστρέφει στην γκάμα Fiat ως ένα αστικών διαστάσεων διπλοκάμπινο pickup το οποίο θα έχει αφετηρία τις αγορές της Λατινικής Αμερικής και τελικό προορισμό την Ευρώπη.

Κρίνοντας από τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου, οι Ιταλοί έκαναν για μία ακόμα φορά το σχεδιαστικό θαύμα τους δημιουργώντας μια πρόταση που κρύβει πίσω από το σύγχρονο και συνάμα ελκυστικό παρουσιαστικό της τον ξεκάθαρα επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ένα ακόμα προσόν του Fiat Strada είναι οι συμπαγείς διαστάσεις του όπως άλλωστε και οι γήινες προδιαγραφές του, οι οποίες του επιτρέπουν να παραμένει προσιτό.

Για του λόγου το αληθές, οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν το νέο Fiat Strada στην αγορά της Βραζιλίας είναι ο μπαρουτοκαπνισμένος 1.400άρης Fire, ωστόσο, στην ευρωπαϊκή εκδοχή του αυτοκινήτου τον πρώτο θα έχουν οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,0 και 1,3 λίτρου.

Σε αυτήν την περίπτωση μάλιστα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία ενός αυτόματου κιβωτίου ανάμεσα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, είτε αυτό πρόκειται για CVT είτε για μια μονάδα διπλού συμπλέκτη.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να ρίχνει φως στην παρουσία του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά ούτε φυσικά και το χρονοδιάγραμμα της εμπορικής του διάθεσης.