Δυσαρεστημένος οδηγός φορτηγού καταστρέφει τη Ferrari του αφεντικού του


Μια απρόσμενη τροπή είχε η διαφωνία ανάμεσα σε έναν οδηγό ενός φορτηγού με τον εργοδότη του με θύμα μια λευκή Ferrari GTC4 Lusso.

  • 8/5/2020

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου ένα τράκτορας πέρασε κυριολεκτικά πάνω από μια σταθμευμένη Ferrari. Το ατύχημα σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης μιας μεταφορικής εταιρείας υπό αδιευκρίνιστες, αρχικώς, συνθήκες.

Βέβαια όσο οι ημέρες περνούσαν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι το ατυχές περιστατικό οφειλόταν σε έναν λανθασμένο χειρισμό, στην κακιά στιγμή όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, ήρθε η ανατροπή.

Συνάδελφοι του… χειριστή του τράκτορα αποκάλυψαν ότι σκοπίμως ο οδηγός του φορτηγού συνέθλιψε τη λευκή Ferrari GTC4 Lusso μετά από διαφωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του ιταλικού supercar, ο οποίος όλως τυχαίως ήταν και ο εργοδότης του.

Δια ασήμαντον αφορμή, μια Ferrari αξίας 250.000 ευρώ πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι σήμερα να ο «επαγγελματίας» οδηγός που προκάλεσε σκοπίμως την καταστροφή της Ferrari GTC4 Lusso θα κληθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να πληρώσει για τις πράξεις του ή να θα προκύψει κάποιος… διακανονισμός, ώστε η αποζημίωση για την καταστροφή του αυτοκινήτου να βαρύνει τις ασφαλιστικές εταιρείες που εμπλέκονται στο συμβάν.

Για την ώρα πάντως η ίδια η μεταφορική εταιρεία αρνείται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν τον οδηγό του φορτηγού να καταστρέφει σκόπιμα την Ferrari, χωρίς ωστόσο να τις διαψεύδει.