Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία σε μήκος 7 χλμ. στη Θήβα


Παράταση... στην παράταση των έργων που εκτελούνται στην Αθηνών - Λαμίας. Δείτε ποιες λωρίδες παραμένουν κλειστές και τα δεδομένα για τον Ανισόπεδο Κόμβο Θηβών.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/4/2024

Η υπομονή παραμένει πολύτιμος σύμμαχος των οδηγών που κινούνται σε καθημερινή βάση στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Θήβας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Νέα Οδός στις 26 Μαρτίου και «ανανεώθηκαν» πρόσφατα για άλλες 5 ημέρες, πήραν νέα παράταση. Έτσι, παραμένουν σε ισχύ μέχρι και την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 21:00.

Οι ασφαλτικές εργασίες πραγματοποιούνται στο ρεύμα προς Αθήνα, από το 91ο χλμ έως τη χιλιομετρική θέση 84,3 και διεξάγονται σε δύο φάσεις, καθώς κλείνουν εναλλάξ οι λωρίδες κυκλοφορίας προκειμένου να μένει ανοικτή τουλάχιστον μία για όλα τα οχήματα.

Αναλυτικά:

Φάση Α: Ασφαλτικές εργασίες στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.)

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α. από το 91ο χλμ. έως και το 84,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ταυτόχρονα, αποκλεισμένες θα παραμείνουν οι λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Θηβών στο 90ο χλμ., στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι ο Α/Κ Θηβών θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Φάση Β: Ασφαλτικές εργασίες στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 91ο χλμ. έως και το 84,3ο χλμ.., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και γνωστοποιεί ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις τοποθετήθηκαν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάσχα: Πιο γρήγορη η έξοδος των εκδρομέων - Παραδίδεται νέο τμήμα σε Αυτοκινητόδρομο

Γαλάτσι: Τα έργα του Μετρό «στενεύουν» τις Βεΐκου, Αγ. Γλυκερίας και Πρωτοπαπαδάκη για 6 μήνες

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει