Έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά FΙΑΤ, Alfa Romeo & FΙΑΤ Professional


ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, Η FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS, ΕΠΙΘΥΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ FΙΑΤ, ALFA ROMEO Η FΙΑΤ PROFESSIONAL, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

  • 2/11/2011

Δεδομένων των απαιτήσεων της εποχής για φθηνότερες και αποδοτικότερες λύσεις ακόμη και στη συντήρηση των οχημάτων, η Fiat Group Automobiles Hellas, επιθυμώντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων όσων την έχουν εμπιστευθεί αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο FΙΑΤ, Alfa Romeo ή FΙΑΤ Professional, προσφέρει έκπτωση στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται περισσότερο για τη συντήρηση ενός αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα και για το διάστημα μέχρι τις 31/12/2011, προσφέρεται έκπτωση 20% στα γνήσια φίλτρα αέρα, φίλτρα καμπίνας, φίλτρα λαδιού και μπουζί. Πρόκειται για ανταλλακτικά, που σχετίζονται άμεσα με την αξιοπιστία και ασφάλεια του αυτοκινήτου κατά τις μετακινήσεις και τα οποία, όπως όλα τα ανταλλακτικά της FΙΑΤ, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση των οχημάτων, καθώς είναι κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Παράλληλα προσφέρεται έκπτωση 30% στους γνήσιους υαλοκαθαριστήρες, ανταλλακτικό που συντελεί στη διατήρηση της ενεργητικής ασφάλειας σε περίπτωση βροχής. Ειδικότερα, οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες είναι κατασκευασμένοι με συγκεκριμένες προδιαγραφές για κάθε μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η συγκεκριμένη καμπυλότητα του παρμπρίζ, κάτι που δεν μπορεί να διασφαλίσει ένας υαλοκαθαριστήρας γενικής χρήσης.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που θα επισκεφθούν ένα από τα επίσημα σημεία τεχνικής υποστήριξης FΙΑΤ, Alfa Romeo και FΙΑΤ Professional εξασφαλίζουν πολλαπλό όφελος, τόσο από τις μειωμένες τιμές κατά 20% ή 30% όσο και από το γεγονός ότι επιλέγουν γνήσια ανταλλακτικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, έχουν απόλυτη συμβατότητα με το αυτοκίνητό τους και εξασφαλισμένη απόδοση σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς κατασκευάζονται με την τεχνογνωσία των μηχανικών της εταιρίας και υφίστανται ενδελεχείς ελέγχους, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, εξασφαλίζοντας διάρκεια ζωής και σίγουρες επιδόσεις. Για το λόγο αυτό, σε βάθος χρόνου αποτελούν οικονομικότερη λύση από τις φτηνές απομιμήσεις που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην ασφάλεια, την απόδοση ή τη μακροζωία του αυτοκινήτου.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και αφορά επίσημα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης που φέρουν την αντίστοιχη σήμανση.