Εκτύπωσε επιταγές και αγόρασε Porsche και τρία Rolex


Από την άνεση του σπιτιού του ένα Αμερικανός τύπωσε ένα μπλοκ επιταγών με το οποίο κατάφερε να αποκτήσει μια μεταχειρισμένη Porsche 911 Turbo και τρία Rolex.

  • 5/8/2020

Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Florida βρέθηκε ένας 42χρονος Αμερικανός ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να εκτυπώσει μερικές επιταγές από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του και στη συνέχεια να βγει για ψώνια.

Έστω και για μερικές μέρες ο 42χρονος έζησε το όνειρό του, καθώς η πρώτη του στάση ήταν μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων, η οποία και δέχθηκε την επιταγή του… πολυεκατομμυριούχου Αμερικανού, παραδίδοντάς του μια Porsche 911 Turbo αξίας 140.000 δολαρίων.

Φυσικά η επιταγή αποδείχθηκε σύντομα πλαστή και ο εξαπατημένος dealer δήλωσε στις τοπικές αστυνομικές αρχές την κλοπή του αυτοκινήτου.

Η συνέχεια της ιστορίας βρίσκει τον 42χρονο να επισκέπτεται ένα κοσμηματοπωλείο από το οποίο και επέλεξε όχι ένα ή δύο, αλλά τρία ρολόγια Rolex. O τρόπος πληρωμής ήταν ο ίδιος, ωστόσο, ετούτη τη φορά ο υπάλληλος του καταστήματος θέλησε να εξακριβώσει την ίδια στιγμή την εγκυρότητα της επιταγής.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Αμερικανός με τα ακριβά γούστα και τη φτωχή φαντασία είχε ήδη συλλήφθη καθώς οι αρχές είχαν εντοπίσει την κλεμμένη Porsche.

Κάπως έτσι έληξε άδοξα η ιστορία του επίδοξου κρίσου, ο οποίες πέρα από κάθε αμφιβολία δεν είχε μόνο ακριβό αλλά και καλό γούστο.