Ένα (ακόμα) Nissan GT-R «Special Edition»


Στη Nissan, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία έκδοση του GT-R σε μόλις 50 αριθμημένες μονάδες για να τιμήσουν τη συνεργασία τους με τη διεθνούς φήμης τενίστρια Naomi Osaka.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 19/12/2018

Το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά και θα διατίθεται σε τρία νέα, αποκλειστικά για την περίσταση, χρώματα αμαξώματος τα οποία ονομάζονται «Brilliant White Pearl», «Meteor Flake Black Pearl» και «Midnight Opal».

Για να διατηρηθεί η σπανιότητα της έκδοσης, θα παραχθεί μόνο σε 50 μονάδες. Όπως έγινε γνωστό, στην επιλογή των χρωμάτων συνέβαλε και η 21χρονη Naomi Osaka η οποία  βρίσκεται στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. 

Η νεαρή, τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Nissan ως πρεσβευτής της εταιρείας και είναι η πρώτη αθλήτρια του σπορ από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου που κέρδισε «Gran Slam».

Εκτός από τα ειδικά για τη περίσταση χρώματα αμαξώματος, η συγκεκριμένη έκδοση του GT-R θα διαθέτει επίχρυση πλακέτα στο χώρο του κινητήρα, πίσω πτέρυγα από ανθρακόνημα, LED φώτα πίσω, ενώ στο εσωτερικό του έχουν επιλεγεί χρωματισμοί οι οποίοι να συνδυάζονται αρμονικά με το αμάξωμα. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί η τιμή πώλησης των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.