Επικεφαλής της Mercedes-Benz σε ΗΠΑ και Καναδά ο Δημήτρης Ψυλλάκης


Στο τιμόνι της Mercedes-Benz στις αγορές των ΗΠΑ αλλά και του Καναδά θα βρεθεί ο Δημήτρης Ψυλλάκης, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα στην διεθνή καριέρα του.

  • 1/10/2020

Στην αναβάθμιση του Δημήτρη Ψυλλάκη σε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Καναδά προχώρησε η γερμανική φίρμα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Έλληνα μάνατζερ στην εταιρεία από το 1992 έως και σήμερα.

Ο Δημήτρης Ψυλλάκης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2021, αντικαθιστώντας τον Nicolas Speeks, o οποίος και αποχώρησε από την εταιρεία τον Αύγουστο.

Η πορεία του Δημήτρη Ψυλλάκη στην Daimler ξεκίνησε το 1992, όταν εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στην Mercedes-Benz Hellas, την γενική διεύθυνση της οποίας ανέλαβε εννέα χρόνια αργότερα.

Το 2009 μετακινήθηκε στην Βραζιλία και το 2015 προήχθη στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της Mercedes-Benz Nότιας Κορέας.

Από τη Νότια Κορέα βρέθηκε επικεφαλής της γερμανικής φίρμας στον Καναδά, ενώ πλέον καλείται να αναλάβει και την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.