Έτσι θα είναι η νέα BMW 2 Active Tourer


ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ «ΠΕΘΑΝΑΝ»; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟ Η MERCEDES ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ B-CLASS ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η BMW ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: kolesa.ru
  • 7/5/2020

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η BMW προχωρά στο τελικό στάδιο των δοκιμών για τη νέα γενιά της 2 Active Tourer, του πρώτου κόμπακτ MPV της μάρκας που μοιράστηκε την πλατφόρμα UKL2 με το Mini Countryman. Έτσι και το νέο μοντέλο αναμένεται να βασιστεί σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα αλλά χάνοντας την μεγαλύτερη επταθέσια εκδοχή της που την γνωρίζαμε ως Gran Tourer.

Σχεδιαστικά η BMW δεν θα ακολουθήσει κάτι το διαφορετικό από ότι έχουμε δει έως τώρα στη νέα Σειρά 1. Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες από το kolesa.ru το μπροστινό μέρος θα παραπέμπει ευθέως στην μάσκα του «άσσου» της μάρκας, ενώ το πίσω θα συμπληρώνεται από ένα ελκυστικό στιλ. Το αμάξωμα θα ξεχωρίζει από ένα πιο δυναμικό στιλ με ελαφρώς χαμηλότερο ύψος, μικρότερους προβόλους και φαρδύτερα μετατρόχια.

Η νέα 2 Active Tourer θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 (για να πλαισιώσει και την 2 Gran Coupe) και αργότερα αναμένεται και μια plug-in υβριδική έκδοση. Στο αρχικό λανσάρισμα θα δούμε τον τρικύλινδρο βενζίνης 1,5 lt με 140 PS και τους μεγαλύτερους δίλιτρους τετρακύλινδρους. Φυσικά το παρόν θα δώσουν και οι diesel ξεκινώντας πιθανότατα από τον 1.500άρη με τους 116 PS και φτάνοντας στους σίγουρους δίλιτρους με 150 PS και 190 PS.