Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η «μετατροπή» της Toyota Corolla Cross σε pick-up (photos)


Τα σενάρια για ένα νέο compact pick-up από την Toyota καλά κρατούν και συνεχίζουν να εμπνέουν όσους θεωρούν ότι θα το δούμε το 2027.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 15/9/2023

Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία η Toyota σκέφτεται να μεγαλώσει τη γκάμα των pick-up της, λανσάροντας ένα μικρότερο από τα υπάρχοντα Tacoma και Tundra.

Με βάση τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, οι Ιάπωνες εξετάζουν την περίπτωση να λανσάρουν ένα compact pick-up, το οποίο θα βασίζεται στο Corolla Cross και θα μπορέσει να βρεθεί «απέναντι» στα Ford Maverick και Hyundai Santa Cruz.

Μάλιστα, «βρέθηκε» ήδη και το εργοστάσιο κατασκευής του νέου μοντέλου, το οποίο θα μπορούσε να είναι στο Mississippi. Όλως «τυχαίως», πρόκειται για την εγκατάσταση από τη γραμμή παραγωγής της οποίας «βγαίνει» το Corolla.

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εμπνεύσεις ανεξάρτητων σχεδιαστών για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο pick-up και οι designers του kolesa.ru δε θα μπορούσαν να μείνουν «ασυγκίνητοι». Έτσι, έδωσαν στη δημοσιότητα τη δική τους ερμηνεία, στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.

Χρησιμοποίησαν ως σχεδιαστική βάση το Corolla Cross και αύξησαν κατά πολύ το μεταξόνιο, ενώ μίκρυναν τις πίσω πόρτες. Ο πίσω πρόβολος μεγάλωσε αρκετά, προκειμένου να «εμφανιστεί» η απαραίτητη καρότσα, ενώ τα πίσω φώτα αποτελούν μια σύνθεση αυτών του SUV και των pick-up που υπάρχουν ήδη στην γκάμα της Toyota.