Το αυτοκινούμενο Toyota Tacoma σε πάει παντού!


Ανεξάντλητες φαντάζουν οι δυνατότητες του αυτοκινούμενου Toyota Tacoma, μιας ανυπέρβλητης ταξιδιωτικής μηχανής αξίας 285.000 δολαρίων.

  • 13/1/2021

Στα όνειρα δεν χωρούν συμβιβασμοί, έτσι λοιπόν το Toyota Tacoma αναλαμβάνει να κάνει πράξει όσα έχετε ονειρευτεί καταργώντας, με το αζημίωτο τους όποιους, περιορισμούς.

Το ιαπωνικό pickup μετατράπηκε σε ένα πλήρως εξοπλισμένο αυτοκινούμενο, σε ένα truckhouse όπως το ονομάζουν οι δημιουργοί του, για την κατασκευή του οποίου απαιτήθηκαν περισσότερες από 1.000 ώρες.

Οι επιφάνειες του truckhouse είναι κατασκευασμένες από συνθετικά υλικά και ειδικότερα από ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα το πρόσθετο βάρος της υπερκατασκευής να μην ξεπερνά τα 230κιλά.

Πλήθος αναβαθμίσεων έχει δεχθεί και το ίδιο το Toyota Tacoma. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η ανάρτηση έχει αποκτήσει μεγαλύτερες διαδρομές, ο πίσω άξονας έχει ενισχυθεί, οι ζάντες είναι σφυρήλατες και έχουν τοποθετηθεί σε αυτές ειδικών προδιαγραφών ελαστικά, οι προφυλακτήρες έχουν ανασχεδιαστεί ενώ έχει προστεθεί επιπλέον φωτιστικά σώματα και αναπνευστήρας στην εισαγωγή αέρα του κινητήρα.

Ο κατάλογος του εξοπλισμού του αυτοκινούμενου Toyota Tacoma δεν σταματά βέβαια εδώ. Στο εσωτερικό του camper συναντά κανείς ένα queen size κρεβάτι και ένα επιπλέον καναπέ κρεβάτι, ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης, επτά συνολικά παράθυρα, έναν ανοξείδωτο νεροχύτη, έναν φούρνο της Bosch, μια περιστρεφόμενη οθόνη LED 32 ιντσών, σύστημα ψύξης, μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου και πολλά άλλα στοιχεία που καθιστούν την ιαπωνική πρόταση έτοιμη για όλα.

Όλα αυτά βέβαια κοστίζουν και μάλισταακριβά, καθώς η αρχική τιμή του αυτοκινούμενου οχήματος είναι τα 285.000 δολάρια, ενώ αν το παρακάνει κανείς με τον εξοπλισμό του τότε θα κληθεί να πληρώσει έως 380.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να μετατρέψεις ένα Mitsubishi L200 σε αυτοκινούμενο

Διακοπές με αυτοκινούμενο της Porsche