Φόβος και τρόμος το body kit της TRD για το νέο Yaris


AΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ YARIS ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/1/2020

Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας, όμως η φήμη του νέου Yaris τρέχει με πολλά, ιδίως μετά την εμφάνιση του απίστευτου GR με τους 250 ίππους, την τετρακίνηση και τα αγωνιστικά γονίδια.

Στην έκθεση του Τόκιο θα παρουσιαστεί μία έκδοση η οποία θα έχει τις αισθητικές "περιποιήσεις" του αγωνιστικού τμήματος TRD της εταιρίας. Οι επεμβάσεις όμως θα αφορούν μόνο την εμφάνιση του αμαξώματος και όχι τα μηχανικά μέρη τα οποία θα παραμείνουν ίδια με αυτά των απλών εκδόσεων.

Σε ένα ήδη πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα το τμήμα TRD έρχεται να προσθέσει ένα φοβερό body kit με αρκετές αγωνιστικές πινελιές, που σε μερικά σημεία ξεπερνούν ακόμα και αυτή την έκδοση GR με τις αγωνιστικές προθέσεις.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες τα πάντα σ' αυτό το Yaris είναι τονισμένα στον υπερθετικό βαθμό, με πολύ έντονο εμπρός splitter και διαφορετικό προφυλακτήρα, πρόσθετα στο πλάι, αεροτομή στο πίσω μέρος και ένα πολύ ιδιαίτερο "difusser. Στο πακέτο υπάρχουν και ειδικής σχεδίασης μεγάλες ζάντες αλλά και αποκλειστικά χρώματα για αυτή την έκδοση. 

Μάλιστα η λίστα με τα έξτρα δεν έχει τελειωμό, με διάφορες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, όπως καλύμματα για τα χερούλια στις πόρτες, διαφορετική επένδυση στο καπό, νέα φωτιστικά σώματα ακόμα και μία θήκη για την πινακίδα από carbon fiber.

Η έκδοση αυτή θα διατίθεται μόνο στην Ιαπωνική αγορά, αν και με καλή  θέληση και μπόλικο χρήμα ίσως κάποια στοιχεία του θα μπορούσαν να φτάσουν και στην Ελλάδα. Ξεκινήστε τις αποταμιεύσεις από τώρα...