Γυναίκα οδηγός φούλαρε 510 φορές σε βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει - Το «κόλπο» με την αντλία


Μία γυναίκα κατάφερε να ανεφοδιάσει με περίπου 28.000 λίτρα το αυτοκίνητό της μέσα σε 7 μήνες χωρίς να ξοδέψει ούτε σεντ! Δείτε πώς τα κατάφερε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 13/3/2024

Η τεχνολογία λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο υπάρχουν και φορές που μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα, εξαιτίας δυσλειτουργίας διάφορων συστημάτων. Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός πρατηρίου βενζίνης στις ΗΠΑ.

Η Dawn Thompson κατάφερε να ανεφοδιάσει 510 φορές το όχημά της με βενζίνη χωρίς να πληρώσει ούτε… σεντ, για περίοδο περίπου 7 μηνών. Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στο Lincoln της Nebraska από τις 13 Νοεμβρίου του 2022 έως την 1η Ιουνίου του 2023, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η οποία συνέλαβε την 45χρονη γυναίκα.

Η Thompson αξιοποίησε μια δυσλειτουργία της αντλίας βενζίνης, η οποία έμπαινε σε κατάσταση demo προσφέροντας δωρεάν καύσιμα. Αυτό γινόταν με διπλή σάρωση της κάρτας ανταμοιβής που η Αμερικανίδα διέθετε, με αποτέλεσμα να «τροφοδοτήσει» με περισσότερα από 28.000 λίτρα το αυτοκίνητό της.

Το σφάλμα προέκυψε μετά από αναβάθμιση που πραγματοποιήθηκε στο λογισμικό της αντλίας στις αρχές Νοεμβρίου του 2022. Σύμφωνα με την αστυνομία, η βλάβη αποκαταστάθηκε την 1η Ιουνίου του 2023 και λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2023, οι υπεύθυνοι του βενζινάδικου αντιλήφθηκαν την κλοπή και απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Η αξία των καυσίμων που εκμεταλλεύθηκε δωρεάν η Thompson ξεπερνά τις 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του επικεφαλής του πρατηρίου, με βάση τη μέση τιμή της βενζίνης στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, η Thompson έβγαλε και χρήματα από αυτή τη διαδικασία, καθώς δάνεισε την κάρτα επιβράβευσής της σε μία άλλη γυναίκα για να «βάλει καύσιμα με χαμηλότερη τιμή». Μέσω του συστήματος παρακολούθησης του βενζινάδικου, οι αρχές - εκτός από την ταυτοποίηση της 45χρονης - διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη κάρτα χρησιμοποιήθηκε τουλάχιστον άλλες 10 φορές. Το δεύτερο άτομο, σύμφωνα με την αστυνομία, πλήρωσε 500 δολάρια στην Thompson για την «εξυπηρέτηση», για βενζίνη αξίας 700 δολαρίων!

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η αστυνομία συνέλαβε στις 6 Μαρτίου την Αμερικανίδα, η οποία θα παραπεμφθεί σε δίκη στις 11 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάλληλος σε βενζινάδικο απολύθηκε επειδή πουλούσε σχεδόν τζάμπα τη βενζίνη (video)

Απίστευτο! Έκλεψαν 3.700 λίτρα diesel από βενζινάδικο (video)

Απίστευτο περιστατικό στη Σύρο! Ελικόπτερο μπήκε σε βενζινάδικο για να ανεφοδιαστεί! (video)