Απίστευτο περιστατικό στη Σύρο! Ελικόπτερο μπήκε σε βενζινάδικο για να ανεφοδιαστεί! (video)


Το ελικόπτερο έφτασε στο βενζινάδικο από το αεροδρόμιο του νησιού που απέχει 1,3 km ενώ ο πιλότος «φούλαρε» με σχεδόν 120 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων. 

  • 23/10/2023

Έτριβαν τα μάτια τους οι πελάτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Σύρο όταν την προηγούμενη Πέμπτη είδαν στη διπλανή αντλία ένα ελικόπτερο με τον χειριστή του να φουλάρει το ρεζερβουάρ!

Ο ιδιοκτήτης τού βενζινάδικου, κ. Μάρκος Ρούσσος, εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μίλησε για την έκπληξή του όταν είδε το ελικόπτερο να φτάνει οδικώς στην επιχείρηση. Όπως σημείωσε ο πιλότος φούλαρε με αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων. Συγκεκριμένα έβαλε περίπου 80 λίτρα στο ντεπόζιτο ενώ γέμισε μερικά ακόμα δοχεία συνολικής χωρητικότητας 40 λίτρων.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι στην άτρακτο αναγραφόταν ότι το ελικόπτερο έχει αυτονομία 40 km οδικώς ενώ μπορεί να πετάξει για απόσταση περίπου 200 km. Στο σημείο ανεφοδιασμού έφτασε από το αεροδρόμιο του νησιού που απέχει σχεδόν 1,3 km, οι έλικες ήταν δεμένοι και ο χειριστής φάνηκε να γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει είχε πάρει όλα τα μέτρα προστασίας για να κινείται στο οδικό δίκτυο.

Δείτε τη σχετική αναφορά που έγινε στη συχνότητα της ΕΡΤ...

Πηγή: parapolitika.gr