Η αποκάλυψη της χρονιάς! Η νέα Lancia Ypsilon έκανε «ντεμπούτο» μετά την κλοπή πρωτότυπου από εργοστάσιο της Stellantis


Οι ληστές, αφού έκαναν τη «δουλειά» τους, έριξαν το αυτοκίνητο μέσα σε ποτάμι για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες.

  • 13/12/2023

Την 27η Νοεμβρίου η Lancia συμπλήρωσε 117 χρόνια πορείας και για να το γιορτάσει αποκάλυψε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης Ypsilon την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Η ιταλική εταιρεία επιστρέφει στον «χορό» των teasers με μια ακόμα εικόνα, όπου αυτή τη φορά μας δείχνει το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι φυσικά η φωτεινή υπογραφή με τις τρεις ακτίνες LED που αναμένεται να κάνει τη νέα Lancia Ypsilon να ξεχωρίζει από μακριά. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η teaser φωτογραφία στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του L’Est Républicain, το απόγευμα της Τρίτης η γαλλική πυροσβεστική κλήθηκε να ανασύρει ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε βυθιστεί σε κανάλι ποταμού για άγνωστους λόγους.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν επιβάτες, ανέσυραν το αυτοκίνητο με γερανό. Ωστόσο εκείνη ακριβώς τη στιγμή γεννήθηκαν απορίες αφού το μοντέλο ήταν παντελώς άγνωστο!

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν στα social media και μαζί με αυτές εμφανίστηκαν φήμες ότι πρόκειται για πρωτότυπο της Lancia Ypsilon που εκλάπη από το εργοστάσιο της Stellantis στην περιοχή Montbeliard.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το αυτοκίνητο και τον τρόπο που κατέληξε στο νερό, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο θέλει τους ληστές να έκλεψαν το πρωτότυπο και αφού έκαναν τη «δουλειά» τους το βύθισαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Έτσι με τις φωτογραφίες τού αυτοκινήτου να έχουν «ταξιδέψει» σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η Lancia αποφάσισε να προχωρήσει στο δεύτερο teaser για το πολυαναμενόμενο μοντέλο.