Η BMW ανανεώνει την X7, τη ναυαρχίδα των SUV της


Η X7 θα ανανεωθεί και θα εναρμονιστεί οπτικά με τη μεγάλη λιμουζίνα της εταιρείας, τη σειρά 7.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 17/2/2021

Πριν από δύο χρόνια η BMW είχε παρουσιάσει το πιο μεγάλο SUV της, την X7, η οποία ξεχώριζε όχι μόνο για τις μεγάλες διαστάσεις της αλλά και για τη μάσκα της. Που ουσιαστικά εγκαινίασε την εποχή των μεγάλων μασκών για τη γερμανική εταιρεία.

Τώρα, μόλις δύο χρόνια μετά την επίσημή της πρεμιέρα και ένα χρόνο πιο νωρίς από τη συνηθισμένη πρακτική της η BMW προχωρά στην ανανέωση της X7. Η οποία στην καινούργια εκδοχή της θα εξακολουθεί όχι μόνο να έχει τη χαρακτηριστικά μεγάλη μάσκα αλλά αυτή θα είναι ακόμα πιο τονισμένη.

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την τρέχουσα X7 θα είναι η αλλαγή θέσης των προβολέων, οι οποίοι έχουν μετακινηθεί προς τα κάτω προκειμένου να υπάρχει ομοιομορφία στο συγκεκριμένο τομέα με τη νέα σειρά 7 που αναμένεται.

Καινούργια θα είναι τόσο το καπό όσο και ο προφυλακτήρας, ενώ το πίσω μέρος θα είναι λιγότερο ογκώδες και πιο σπορτίφ. Χάρη και στον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Μικρότερης έκτασης θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, που μάλλον θα περιλαμβάνουν κάποιες αναβαθμίσεις στο σύστημα infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθώς και τις συνηθισμένες σε αυτές τις περιπτώσεις αλλαγές στις επενδύσεις.

Η γκάμα των κινητήρων δεν θα αλλάξει, ενώ μπορεί να παρουσιαστεί και μια plug-in υβριδική έκδοση.