Η BMW Σειρά 4 Coupe με περίσσευμα θυρών και γοητείας


ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΡΑΘΥΡΟΥ COUPE ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η BMW ΣΕΙΡΑ 4, ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗΝ GRAN COUPE ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ.

  • ΠΗΓΗ: KOLESA
  • 23/6/2020

Η BMW ήταν από τους πρώτους Ευρωπαίους κατασκευαστές που θέλησαν να συνδυάσουν την καλλίγραμμη σιλουέτα ενός coupe με την πρακτικότητα ενός τετράθυρου sedan.

Eκ του αποτελέσματος, μπορεί κανείς να πει ότι οι Βαυαροί δικαιώθηκαν από την επιλογή τους, δημιουργώντας εντυπωσιακές σε όψη προτάσεις οι οποίες κέρδισαν την εμπιστοσύνη εκείνων που αναζητούσαν το διαφορετικό στον σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου αλλά δεν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με τις δύο πόρτες και τους κατά κανόνα περιορισμένους εσωτερικούς χώρους ενός coupe.

Το επιτυχημένο παράδειγμα των ήδη γνωστών τετράθυρων coupe της BMW πρόκειται να ακολουθήσει και η νεόκοπη Σειρά 4, η οποία αν και μας συστήθηκε με δύο πόρτες σύντομα πρόκειται να αποκτήσει τετράθυρη έκδοση.

Πρόκειται για τη νέα Σειρά 4 Gran Coupe, οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της οποία αφήνουν υποσχέσεις για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Θα τολμούσε να πει κανείς ότι η Σειρά 4 Gran Coupe πρόκειται να επισκιάσει οποιαδήποτε άλλη έκδοση του αυτοκινήτου και να μεταφέρει τη συζήτηση από την αμφιλεγόμενη κεντρική εισαγωγή αέρα.

Πέρα από την παρουσία πίσω θυρών, πάντως, η Σειρά 4 Gran Coupe δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από το παράδεγιμα της ήδη γνωστής "τεσσάρας", αξιοποιώντας τα κινητήρια σύνολα που εφοδιάζουν το βαυαρικό coupe.

Εξαίρεση θα αποτελέσει ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος κινητήρας των 3,0 λίτρων της M4 Coupe, ο οποίος δεν πρόκεται να τοποθετηθεί κάτω από το καπό της Gran Coupe εκδοχής του αυτοκινήτου.