H Citroen C5 με δώρο το δερμάτινο σαλόνι


Το Citroen C5, ένα από τα πιο πλούσια αυτοκίνητα της κατηγορίας του, σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο πολυτέλειας στο ενεργητικό του.
  • 20/11/2002
&00 Το Citroen C5, ένα από τα πιο πλούσια αυτοκίνητα της κατηγορίας του, σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, προσθέτει ένα ακόμη στοιχείο πολυτέλειας στο ενεργητικό του.
Συγκεκριμένα, το Citroen C5 είναι πλέον εξοπλισμένο με δερμάτινο σαλόνι, το οποίο διατίθεται δωρεάν στις εκδόσεις 1,8 Εlegance και 1,8 Prestige, αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, ότι μπορεί να ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις των φίλων του.
Το νέο Citroen C5, με δώρο το δερμάτινο σαλόνι προσφέρεται από 20.410 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί μέσω του δυναμικού χρηματοδοτικού προγράμματος που προβλέπει 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 60 δόσεις.
Με αυτό το επιπλέον χαρακτηριστικό, τις μοναδικές καινοτομίες, την "έξυπνη" τεχνολογία που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του αυτοκινήτου, το πλούσιο πακέτο αυτοματισμών, που περιλαμβάνεται πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό των βασικών εκδόσεων, καθώς και με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, το Citroen C5, αποτελεί μία από τις πιο ασυναγώνιστες προτάσεις της κατηγορίας του.