Η ελίν χορηγός στην 15η έκθεση East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας


Η ελίν με την παρουσία της στην έκθεση East Med Yacht Show επιβεβαίωσε την ηγετική θέση που κατέχει σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό και απαιτητικό τουριστικό τομέα.

  • 31/5/2016

Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.) είχε την τιμή να είναι Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής East Med Yacht Show, που διεξήχθη από τις 13 ως τις 17 Μαΐου στη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

Η έκθεση, διοργανώθηκε από την Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ). Είχε τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Δήμου Πειραιά, και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). 

Την έκθεση εγκαινίασαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δρίτσας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων κ. Γιώργος Κολλίντζας.

Η ελίν με την παρουσία της στην έκθεση East Med Yacht Show επιβεβαίωσε την ηγετική θέση που κατέχει σε αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό και απαιτητικό τουριστικό τομέα. Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις πιο προσοδοφόρες κατηγορίες τουρισμού αφού έλκει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος και πρόσωπα με μεγάλη διεθνή αναγνωρισιμότητα, αποφέροντας σημαντικά έσοδα αλλά και άμεση διαφήμιση για την Ελλάδα. Πάνω από 60 σκάφη αναψυχής που συμμετείχαν στην έκθεση, αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού αλλά τράβηξαν και τα βλέμματα πληθώρας επισκεπτών που βρίσκονταν στην πόλη. 

Οι απαιτήσεις που συνοδεύουν τον συγκεκριμένο χώρο είναι ιδιαίτερα υψηλές και ως εκ τούτου η ελίν έχει ανεβάσει τον πήχη της εξυπηρέτησης και ποιότητας ακόμη ψηλότερα και πλέον αποτελεί το σημείο αναφοράς ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες του χώρου. Μέσω 136 παράκτιων πρατηρίων αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Κέρκυρας (Γουβιά), Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου, Λευκάδας και Βόλου, η ελίν προσφέρει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να προμηθευτεί καύσιμα για το ταξίδι του. Χάρη στις πρωτοποριακές υπηρεσίες ελίν yachting, την άψογη εξυπηρέτηση και τη δέσμευση της για σωστή ποσότητα και άριστη ποιότητα σε κάθε παράδοση, έχει εδραιώσει εδώ και πολλά χρόνια τη φήμη της κορυφαίας εταιρίας καυσίμων και λιπαντικών για το θαλάσσιο τουρισμό.