Η Embraer "χαρίζει" Porsche 911 με κάθε Phenom 300E business jet


Συνήθως ταιριάσματα ακριβών αυτοκινήτων γίνονται με μεγάλα σκάφη πολυτελείας, στην περίπτωση όμως της Embraer σκέφτηκε και αυτή να προσφέρει μία ανάλογη «υπηρεσία» για τους πελάτες των jet της.

  • 6/11/2020

Φυσικά, στην προκειμένη περίπτωση δεν περιμένουμε να υπάρξει ικανός αποθηκευτικός χώρος που θα φιλοξενήσει εντός του αεροσκάφους το αυτοκίνητο, όπως γίνεται με τα πολυτελή κότερα. Αρκεί όμως για κάποιους να έχουν το Phenom 300E business jet τους στο ίδιο χρώμα με την Porsche 911 Turbo S που τους περιμένει στο αεροδρόμιο.

Οι Porsche και Embraer προχώρησαν σε αυτή τη συνεργασία, με το σκεπτικό ότι πολλοί θα ήθελαν να συνδυάζουν τα «παιχνίδια» τους, είτε από προσωπικό γούστο, είτε απλά για το φαίνεσθαι. Έτσι λοιπόν, αντικρύζουμε στον ίδιο ακριβώς χρωματισμό, Platinum Silver Metallic/ Jet Grey Metallic, δύο από τα καλύτερα προϊόντα τους.

Χωρίς να γνωρίζουμε κόστη, είμαστε σίγουροι ότι η 911 θα είναι σαφώς πιο οικονομική από το business jet. Μέχρι τώρα συνηθιζόταν οι πελάτες της Porsche να ψωνίζουν αξεσουάρ της φίρμας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το ίδιο το αυτοκίνητο θα αποτελεί το αξεσουάρ της Embraer…

Μηχανολογικά δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει τίποτα, σε κανένα από τα δύο μοντέλα. Αυτό όμως που δίνει μία τσαχπινιά στην πρόταση των Γερμανών είναι πως ανοίγοντας την πόρτα, στο κατώφλι θα εμφανίζεται ένα φωτεινό «No step» που είναι κλασικό μήνυμα σε επιφάνειες πτερύγων αεροσκαφών.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν κάποια κοινά λογότυπα, ενώ στο ρολόι του Sport Chrono θα εμφανίζεται ένας τεχνητός ορίζοντας, εμπνευσμένος από το αντίστοιχο όργανο του αεροσκάφους.