Η Ford Perfomance καίει λάστιχο με την ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E


Η FORD PERFORMANCE ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.

  • 21/7/2020

Την οσμή του καμένου ελαστικού θα μας προσφέρει η ηλεκτροκίνητη Mustang Mach E, η οποία με τη συμβολή της Ford Performance μετατράπηκε σε ένα αυθεντικό drift car.

Από το συγκεκριμένο project δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ken Block, o οποίος και ανέλαβε τα πηδάλια της βελτιωμένης Mustang Mach E, οι προδιαγραφές της οποίας θα ανακοινωθούν αύριο μαζί με το video που έχει ετοιμάσει η Ford.

Για την ώρα τα όποια συμπεράσματα εξάγονται από μια αινιγματική φωτογραφία με την οποία η μπλε οβάλ φίρμα προαναγγέλλει το γεγονός, φροντίζοντας να γεμίσει καπνούς και υποσχέσεις τις οθόνες μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρα από τις βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, η Ford Performance έχει προχωρήσει και στην αναβάθμιση των σχεδιαστικών προδιαγραφών του αυτοκινήτου το οποίο ενδεχομένως να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία η Mustang Mach E θα θελήσει να χτίσει τον δικό της ηλεκτροκίνητο μύθο.