Η Jaguar πρώτη στην ποιότητα


Η Jaguar, βάσει ψηφοφορίας, κατέλαβε την πρώτη θέση για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει.
Η έρευνα διεξήχθη από το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό ?Auto Zeitung?, συμμετείχαν σ αυτή 30.000 αναγνώστες του περιοδικού και αξιολογήθηκαν συνολικά 33 ευρωπαϊκές και ιαπωνικές μάρκες.
  • 22/9/2006

Η Jaguar, βάσει ψηφοφορίας, κατέλαβε την πρώτη θέση για την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Η έρευνα διεξήχθη από το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό ?Auto Zeitung?, συμμετείχαν σ' αυτή 30.000 αναγνώστες του περιοδικού και αξιολογήθηκαν συνολικά 33 ευρωπαϊκές και ιαπωνικές μάρκες. Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η αξιοπιστία, η ποιότητα των προϊόντων και το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η Bibiana Boerio, Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Cars, δήλωσε: ?Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα της έρευνας, τη στιγμή μάλιστα που οι ψήφοι προήλθαν από το κοινό της Γερμανίας. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην έρευνα, επιβεβαιώνει τα στοιχεία της J.D. Power για τα υψηλά επίπεδα ποιότητας των αυτοκινήτων μας, δεδομένου ότι το 2005 η  JAGUAR ήταν παγκοσμίως δεύτερη ως προς την ποιότητα -δηλαδή η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα- ενώ το εργοστάσιο του Halewood στο οποίο κατασκευάζεται η X-TYPE, έχει κερδίσει το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στην Ευρώπη?.

Ένα πολύ σημαντικό μέρος των ερωτήσεων της έρευνας αφορούσε την ποιότητα εξυπηρέτησης στους dealer της JAGUAR. Οι αναγνώστες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις συμβουλευτικές ικανότητες και την εξειδίκευση του προσωπικού, την ευκολία προγραμματισμού test drive, αλλά και τη λεπτομερή παρουσίαση των αυτοκινήτων κατά την παράδοση.

Ο Heinrich Linger από το περιοδικό Auto Zeitung δήλωσε: ?Ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι μια ευρωπαϊκή μάρκα κέρδισε τις ιαπωνικές που είχαν την πρώτη θέση για πολλά χρόνια. Οι αναγνώστες μας, ψήφισαν μόνο 4 ευρωπαϊκές μάρκες ανάμεσα στις δέκα πρώτες και οι υπόλοιπες τρεις ήταν οι: Porsche, Volvo και ΒΜW?.