Η Lamborghini Sian FKP 37 σε 1:1 κλίμακα από τη LEGO


Η LEGO αποκάλυψε το νέο δημιούργημα της γκάμας LEGO Technic, και είναι η εντυπωσιακή Lamborghini Sian FKP 37, μόνο που δε διατίθεται στο κοινό σε κλίμακα!

  • 26/7/2022

Μετά το μοντέλο σε 1:8 κλίμα της Lamborghini Sian FKP 37 από τη LEGO Technic, που κυκλοφόρησε το 2020, ήρθε η ώρα για κάτι μεγαλύτερο - κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για την κατασκευή ενός ομοιώματος της Sian FKP 37 από τουβλάκια LEGO, συγκεκριμένα 400.000 στον αριθμό, καθώς μιλάμε για 1:1 κλίμακα.

Η αναπαράσταση του αυτοκινήτου γίνεται με τρομερή λεπτομέρεια, θα πρέπει να τονιστεί, καθώς σχεδιαστές, τεχνικοί και μηχανικοί από τις δύο εταιρείες δούλεψαν μαζί για να αποδώσουν με πιστότητα τις αναλογίες του πραγματικού μοντέλου στο δημιούργημα της LEGO. 

Η Lena Dixen, Αντιπρόεδρος Προϊόντων και Μάρκετινγκ στον Όμιλο LEGO, δήλωσε: «Οι σχεδιαστές μας αγαπούν τις προκλήσεις, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκαν όταν τους ζητήσαμε να δουλέψουν σε αυτό το μοντέλο και να δουν τα πράγματα με λίγο μεγαλύτερο τρόπο από ό,τι συνήθως. Βρήκαν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους απίστευτους σχεδιαστές και μηχανικούς από το εργαστήριο παραγωγής μας στο εργοστάσιο Kladno στην Τσεχία, οι οποίοι κατασκεύασαν αυτά τα εκπληκτικά μοντέλα πλήρους κλίμακας και πραγματικά ξεπέρασαν τα όρια του τι μπορεί να γίνει με το LEGO Technic. Χάρη στο εύρος δημιουργικότητας που παρέχει το σύστημα, ανταποκρίθηκαν πραγματικά στην εξαιρετική σχεδίαση της Lamborghini Sian FKP 37 LEGO Technic.»

Το LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 έχει βάρος 2,2 τόνων, ενώ χρειάστηκαν 8600 ώρες για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί, μέσα από 154 διαφορετικά είδη κομματιών της LEGO Technic. 

Και θα ήταν η τέλεια προσθήκη στη συλλογή κάποιο fan της δανέζικης (ή της ιταλικής) εταιρείας!