Η Lamborghini Urus ξεπέρασε τα 10.000 αυτοκίνητα!


Η ιταλική φίρμα σημείωσε ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της αφού η παραγωγή της Urus έγινε πλέον πενταψήφια.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: LAMBORGHINI
  • 21/7/2020

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αριθμό αν σκεφτεί κανείς το ειδικό βάρος της Lamborghini. Και όπως στην περίπτωση της πρώτης Cayenne της Porsche, έτσι και εδώ φαίνεται πως το αγοραστικό κοινό θέλει τελικά τα SUV επιδόσεων ως μια εναλλακτική στα σπορ μοντέλα που στερούνται πρακτικότητας.

Η εορταστική Urus που συμπλήρωσε το σύνολο της παραγωγής 10.000 αυτοκινήτων ήτα μια χρώματος Nero Noctis Matt που ξεχωρίζει και από το πακέτο με τα ανθρακονήματα καθώς και από την διχρωμία στο εσωτερικό.

Η συγκεκριμένη Urus θα ταξιδέψει στην Ρωσία για να παραδοθεί στον κάτοχο της με την εκεί αγορά να είναι μια από τις καλύτερες (για την Urus και την Lamborghini γενικότερα).

Η Urus παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Πέρυσι ήτα η πρώτη πλήρης χρονιά διαθεσιμότητας του μοντέλου και η ιταλική φίρμα είχε παραδώσει συνολικά 8.205 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 4.962 ήταν Urus. Με λίγα λόγια πάνω από τις μισές πωλήσεις της Lamborghini είναι Urus!

Πρόσφατα ανακοινώθηκε μια νέα γκάμα χρωμάτων, η Pearl Capsule με διχρωμία αμαξώματος και ειδική βαφή τεσσάρων στρώσεων στα παραδοσιακα της Lamborghini: τα Giallo Inti (κίτρινο), Arancio Borealis (πορτοκαλί) και Verde Mantis (πράσινο), σε συνδυασμό με γυαλιστερή μαύρη οροφή, πίσω διαχύτη, σπόιλερ και άλλα στοιχεία.