Η Lancia "σήκωσε πανιά"


Σε μια ναυτική βραδιά στη μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, φίλοι της ιστιοπλοΐας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι ευχήθηκαν στο νέο σκάφος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας EΡΥΤΟΣ ΙΙ - LANCIA καλές ιστιοδρομίες και πολλές επιτυχίες.
  • 26/7/2003
&00 Σε μια ναυτική βραδιά στη μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, φίλοι της ιστιοπλοΐας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι ευχήθηκαν στο νέο σκάφος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας EΡΥΤΟΣ ΙΙ - LANCIA καλές ιστιοδρομίες και πολλές επιτυχίες.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το νέο EΡΥΤΟΣ II - LANCIA σε μια φαντασμαγορική είσοδό του στην μαρίνα, όπου δεκάδες βεγγαλικά, μουσική και ειδικός φωτισμός δημιούργησαν ενθουσιώδη υποδοχή για το νέο σκάφος και το έμπειρο πλήρωμα του. Στη συνέχεια ο Δ/ντης Μarketing B.U Fiat/Lancia/Eπαγγελματικά κ. Μάνος Εμμανουήλ εγκαινίασε το νέο σκάφος με το παραδοσιακό σπάσιμο της σαμπάνιας στην πλώρη του.
Με την ευκαιρία αυτή η LANCIA παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το νέο μοντέλο της LANCIA, Ypsilon, που συμπληρώνει επάξια το στόλο των τετράτροχων μοντέλων της. Η νέα Ypsilon, συνεχίζει την ξεχωριστή παράδοση του εξαιρετικού στύλ, της πολυτέλειας και της κομψότητας.
Η LANCIA Ypsilon ήρθε για να κερδίσει τις καρδιές μας και το ΕΡΥΤΟΣ ΙΙ - LANCIA για να κατακτήσει υψηλές θέσεις στους αγώνες που θα συμμετάσχει. Η LANCIA, μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία, με το σκάφος του Σταύρου Τσάβαλου και τον κυβερνήτη Κώστα Μάνθο, συνεχίζει την παράδοση και υποστηρίζει την αγωνιστική ιστιοπλοϊα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Το νέο EΡΥΤΟΣ ΙΙ - LANCIA είναι σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσει σε όλους τους σπουδαίους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοιχτής θαλάσσης.