Η Mercedes-Benz Vision EQ Silver Arrow στην έκθεση Αυτοκίνηση 2019!


Ένα εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο διάσημο Monterey Car Week της Καλιφόρνια έρχεται στην Ελλάδα δίνοντας άλλον αέρα στην έκθεση Αυτοκίνηση.

  • 8/11/2019

Το ασημένιο χρώμα θυμίζει τα θρυλικά Silver Arrows τα οποία, για λόγους βάρους, δεν είχαν βαφή. Το μονοθέσιο είναι επίσης φόρος τιμής στην W 125 του 1937. Το εσωτερικό κυριαρχείται από υλικά υψηλής ποιότητας όπως το δέρμα, το βουρτσισμένο αλουμίνιο και γνήσιο ξύλο.

Το ψηφιακό πιλοτήριο δείχνει άμεσα στο μέλλον: Περιλαμβάνει καμπύλη πανοραμική οθόνη οπίσθιας προβολής, καθώς και οθόνη αφής ενσωματωμένη στο τιμόνι. Προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση και αντίστοιχα γρήγορη επιτάχυνση, το Vision EQ Silver Arrow διαθέτει ελαστικά 255/25 R 24 στο μπροστινό μέρος και ελαστικά 305/25 R 26 στο πίσω μέρος.

Και βέβαια η ηλεκτροκίνητη υπόστασή του υπόσχεται και ανάλογες συγκινήσεις. Η απόδοση του ηλεκτρικού συστήματος φτάνει τα  550 kW (750 PS) Με τη λεπτή επαναφορτιζόμενη μπαταρία στο κάτω μέρος του να υπόσχεται αυτονομία 400 χλμ.