Η Prior Design μετατρέπει το Dacia Duster σε ένα ασφάλτινο κτήνος (βίντεο)


Το αν θα το δούμε και στο δρόμο, δεν το γνωρίζουμε. Στα σίγουρα όμως το Duster #Widebody Concept αποτελεί μία ενδιαφέρουσα σπουδή για όσους αρέσκονται στο tuning και αγαπούν και το δημοφιλές SUV της Dacia.

  • 19/11/2020

Πριν από μερικές ημέρες η Prior Design κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, παρουσιάζοντας μία σπουδή για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρά βελτιωμένο Dacia Duster. Το βίντεο αυτό είναι στα Γερμανικά, υπάρχει όμως διαθέσιμο auto translation στους υπότιτλους, ώστε να μπορέσει κάποιος που δεν γνωρίζει τη γλώσσα να το παρακολουθήσει.

Αναφορικά με την εταιρία, ασχολείται εδώ και χρόνια στο χώρο των βελτιώσεων, προσφέροντας αεροδυναμικά πακέτα, ζάντες ελαφρού κράματος και σπορ εξατμίσεις. Ως εκ τούτου, μιλάμε για επαγγελματίες που διαθέτουν το know how. Περνώντας τώρα στο αυτοκίνητο, το Duster #Widebody Concept έχει όλα όσα χρειάζονται για να ξεχωρίσει -θετικά ή αρνητικά- ανάλογα με τα γούστα του καθενός.

Όπως προκύπτει και από την ίδια την ονομασία του, οι άνθρωποι της εταιρίας πήραν το κλασικό, οικονομικό Dacia Duster και του φόρεσαν ένα υπερβολικό wide body αμάξωμα, με φουσκωμένα φτερά, επιθετικούς προφυλακτήρες, θηριώδεις τροχούς και χαμηλωμένες αναρτήσεις.

Αυτή τη στιγμή, καταλαβαίνουμε, δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο πακέτο. Το όλο project ξεκίνησε πιθανά με μία δημιουργική διάθεση πειραματισμού. Με δεδομένο όμως ότι το σχετικό video έχει ήδη ξεπεράσει τα 14.000 likes και διαθέτει αρκετά κολακευτικά σχόλια από κάτω, δεν θα μας εκπλήξει εάν μετά από κάποιο διάστημα δούμε την Prior Design να το περνάει κανονικά σε παραγωγή, για όσους κατόχους Duster θέλουν να ξεχωρίζουν.