H Tesla εμπαίζει την Porsche Taycan Turbo S


Προφανώς η αμερικανική εταιρία ή έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ ή πραγματικά φοβάται όσα θα έρθουν.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/9/2019

Από την στιγμή που πολλοί κατασκευαστές έχουν δρομολογήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία προφανώς και το πράγμα ζορίζει για την Tesla και τις πωλήσεις της. Ειδικά στην περίπτωση ακριβών πολυτελών ή σπορ αυτοκινήτων η αμερικανική εταιρία έχει να επιλύσει ακόμη ποιοτικά προβλήματα ή θέματα αξιοπιστίας που παρουσιάζονται κατά καιρούς.

Πάντως, η Tesla δεν έχασε την ευκαιρία και στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία εικόνα που συγκρίνει το Model S με την Taycan Turbo S. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην παρακάτω ανάρτηση οι επιδόσεις ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα είναι περίπου οι ίδιες με την το Tesla να είναι ταχύτερο κατά 0,2 sec για την διαδικασία των 0-96 km/h με τελική περίπου στα ίδια.

Προφανώς η Tesla θέλει να «τρολάρει» την Porsche στο θέμα της μεγαλύτερης αυτονομίας και πολύ περισσότερο στο θέμα της τιμής. Και αυτό διότι το Model S κοστίζει περίπου 85.000 δολάρια, όσο περίπου κοστίζουν στις ΗΠΑ δύο Model 3. Ακόμη και έτσι όμως η αμερικανική εταιρία δεν θα πρέπει να είναι τόσο εριστική απέναντι σε μία άλλη με τόσο μεγάλη ιστορία. Παιχνίδια του μάρκετινγκ, θα πει κανείς…