Η Toyota Corolla Special Edition είναι για λίγους και καλούς


Μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση προσθέτει στο portfolio Toyota Corolla αξιοποιώντας όλα τα εξοπλιστικά και μη μέσα για να ενισχύσει τη γοητεία της.

  • 2/6/2020

Με μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής υποδέχεται η Toyota Corolla το φετινό καλοκαίρι. To ιαπωνικό hatchback με την ιστορία των σχεδόν έξι δεκαετιών και τα 50 εκατομμύρια πωλήσεων επιστρέφει πιο γοητευτικό από ποτέ εξαντλώντας τις εξοπλιστικές δυνατότητες που τις προσφέρει η παλέτα της Toyota.

Ξεκινώντας από το χρώμα αμαξώματος (Supersonic Red) και καταλήγοντας στις βαμμένες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών,  δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη Corolla διαφέρει από τις υπόλοιπες.

H Toyota Corolla Special Edition δεν σταματά εδώ, ενσωματώνοντας στο αναβαθμισμένο σχεδιαστικό προφίλ της αεροδυναμικά βοηθήματα, με πιο χαρακτηριστικό την αεροτομή που έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της πέμπτη πόρτας.

Τα άσχημα νέα είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση της Toyota Corolla θα παραχθεί σε μόλις 1.500 αντίτυπα, αποτελώντας επί της ουσίας τον προπομπό της κορυφαίας του είδους, η οποία θα φέρει έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 261 ίππων καθώς και σύστημα τετρακίνησης.

H Toyota GR Corolla αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στο 2021 και να αποτελέσει ένας από τους ισχυρούς παίκτες της κατηγορίας των μικρομεσαίων διαστάσεων hot hatches, από την οποία οι Ιάπωνες απουσιάζουν τα τελευταία χρόνια.