Jeep Cherokee: Βραβείο για καλύτερο 4Χ4


Το Jeep Cherokee κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο 4x4 μεσαίας κατηγορίας σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το έγκυρο ειδικό περιοδικό της Μεγάλης Βρετανίας, "4x4". Πιο συγκεκριμένα στις δοκιμές για την απονομή των φετινών βραβείων δόθηκε στο Αμερικάνικο όχημα ο χαρακτηρισμός "mega-test".
  • 16/10/2002
&00 Το Jeep Cherokee κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο 4x4 μεσαίας κατηγορίας σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το έγκυρο ειδικό περιοδικό της Μεγάλης Βρετανίας, "4x4". Πιο συγκεκριμένα στις δοκιμές για την απονομή των φετινών βραβείων δόθηκε στο Αμερικάνικο όχημα ο χαρακτηρισμός "mega-test".

Koρυφαίο!

Το Cherokee απέδειξε ότι διαθέτει υψηλές επιδόσεις χάρη στον ισχυρό κινητήρα του και εγγυάται οδηγική απόλαυση. "Το γεγονός ότι είναι επίσης, ιδιαίτερα άνετο και πρακτικό με τις πραγματικές ικανότητες των "off-road" το κάνουν περισσότερο επιθυμητό" δήλωσε ο εκδότης του περιοδικού, Τζών Κάρολ.
Από την πλευρά της Chrysler & Jeep UK, ο διευθύνων σύμβουλος, Σίμον Έλιοτ, σχολίασε "για μία ακόμα φορά η Jeep παίρνει ένα κορυφαίο βραβείο σε ένα σημαντικό διαγωνισμό" ενώ επεσήμανε τον ηγετικό ρόλο της μάρκας στην κατηγορία των "off-road" οχημάτων.

Μεγάλη εισροή κεφαλαίων

Το νέο μοντέλο της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας πραγματικά έχει σπάσει τα ταμεία σε όλο τον κόσμο, ενώ στην χώρα μας βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πωλήσεων αυτοκινήτων 4Χ4, πίσω από το Suzuki Jimny, KIA Sportage και Suzuki Grand Vitara!
Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί για το 2002, 1128 Cherokee, ενώ οι παραγγελίες έχουν συνεχώς ανοδικές τάσεις. Το μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία των 2,4 λίτρων και άλλη μία των 3,7 λίτρων. Πολύ σημαντικό ρόλο στην υψηλή θέση του νέου Cherokee έχει η τιμή του πώλησης που ξεκινάει από τα 35.510 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 48.716 ευρώ.