Justin Bieber: Μετά την «πόρτα» από τη Ferrari έβαλε στο γκαράζ του μια σπάνια Porsche


Ο Justin Bieber κάνει μία νέα προθήκη στη συλλογή αυτοκινήτων του, με μία πολύ ξεχωριστή επιλογή.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: PORSCHE
  • 2/3/2023

Ο Justin Bieber είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες επιλογές του, όσον αφορά τα αυτοκίνητα που προσθέτει στη συλλογή του. Μην ξεχνάμε ότι ο Καναδός τραγουδιστής είχε αγοράσει μία Rolls-Royce Wraith, και την είχε τροποποιήσει με τη βοήθεια της West Coast Customs, έτσι ώστε να μοιάζει σαν ένα αιωρούμενο όχημα.

Αυτή τη φορά, ο Bieber έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, δείχνοντας το νέο του απόκτημα, που δεν είναι άλλο από μία Porsche 968 L'Art, που, σε σχέση με την Rolls-Royce, μοιάζει αρκετά συμβατική. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα μοναδικό όχημα, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Porsche με την L'Art de L'Automobile.

Η δημοσίευση περιείχε ένα 'photo dump' από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, και συγκεκριμένα την επίδειξη του οίκου μόδας Moncler, με το μοντέλο να καταλαμβάνει την τελευταία διαφάνεια στη σειρά φωτογραφιών. Παρόλο που ο διάσημος σταρ δεν επιβεβαίωσε επίσημα την απόκτηση του οχήματος, διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η καταπράσινη Porsche έχει όντως προστεθεί στη συλλογή του.

@justinbieber - Instagram
@justinbieber - Instagram

Το όχημα, όπως αναφέρθηκε μόλις, διακρίνεται από την καταπράσινη βαφή του, αλλά και από τα επίσης πράσινα καλύμματα τροχών, όμως, σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Bieber, η δική του 968 L'Art είναι γαλαζοπράσινη. Στο εσωτερικό, βρίσκει κανείς καθίσματα Recaro και ένα χρονόμετρο της Tag Heuer στο ταμπλό.

Όσο για το κόστος, η τιμή της 968 L'Art δεν είχε ανακοινωθεί με το λανσάρισμά της το 2021, αφού επρόκειτο για ένα μοναδικό δημιούργημα. Σίγουρα, η αγορά της από τον Justin Bieber θα αποτέλεσε υπόθεση αρκετών μηδενικών, όχι ότι αυτό θα επηρέαζε τον Καναδό, αφού η καθαρή αξία του καλλιτέχνη αγγίζει έως και τα 285 εκατ. δολάρια.

Βέβαια, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, και τα χρήματα δεν μπορούν να σου προσφέρουν το οτιδήποτε. Είναι γνωστό ότι ο Bieber έχει μπει στη «μαύρη λίστα» της Ferrari από το 2016, όταν ξέχασε τη Ferrari 458 του παρκαρισμένη στον χώρο στάθμευσης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Κι όταν λέμε ξέχασε, εννοούμε ότι η διαδικασία αναζήτησης του οχήματος διήρκησε τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με τους Ιταλούς να μην είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το πώς μεταχειρίστηκε ο τραγουδιστής το supercar.