Και high end οικιακά ηχοσυστήματα με το σήμα της Bugatti!


Μετά τις Porsche και Lamborghini και η Bugatti παρουσίασε κορυφαία ηχοσυστήματα σε συνεργασία με την Tidal Audio.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: BUGATTI
  • 16/12/2020

Δεν είναι λίγες οι αυτοκινητοβιομηχανίες και κυρίως αυτές με «βαριά» ονόματα που δανείζουν την επωνυμία τους σε άλλους κλάδους. Αυτό κάνει φυσικά και η Bugatti, ίσως η πιο exclusive μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο, που πλέον συνεργάζεται και με την Tidal Audio.

Η οποία όπως διαφαίνεται και από την ονομασία της κατασκευάζει high end ηχοσυστήματα, ενώ το πρώτο με τα σήματα της Bugatti -θα ακολουθήσουν και άλλα- ονομάζεται Royale. Όπως το παλιό, θρυλικό μοντέλο της γαλλικής μάρκας που κατασκευαζόταν στα τέλη της δεκαετίας του ’20 μέχρι τις αρχές αυτής του ’30.

Ένα κοινό των δύο εταιρειών -πέρα από τις πανάκριβες τιμές των προϊόντων τους- είναι η δυνατότητα που δίνουν στους πελάτες τους να εξατομικεύουν ότι αγοράζουν. Έτσι όσοι αγοράζουν τα ηχεία Royale θα μπορούν να επιλέξουν κάποια από τα υλικά για την κατασκευή τους, όπως ανθρακόνημα, δέρμα, πολύτιμα μέταλλα ή σκούρο αλουμίνιο.

Επίσης είναι διαθέσιμα είτε με ένα χρώμα είτε με διχρωμία, ενώ θα υπάρχουν και δύο ειδικές εκδόσεις. Η Edition Blanc και η Edition Noire, κάθε μια από τις οποίες θα κατασκευαστούν από 15 φορές. Το ύψος του ηχείου Royale φτάνει τα 144 cm, το βάρος τους είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 160 kg και οι προδιαγραφές τους φυσικά κορυφαίες.