Καλά πήγε αυτό! Toyota Corolla «απογειώθηκε» και καρφώθηκε στον 2ο όροφο κατοικίας (photos)


Σύμφωνα με την αστυνομία δεν πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήθελε να πέσει πάνω στο συγκεκριμένο σπίτι!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Junction Fire Company - Facebook
  • 10/8/2023

Τα ατυχήματα με αυτοκίνητα που «εισβάλλουν» μέσα σε σπίτια δεν είναι ασυνήθιστα. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, όταν ένα όχημα καταλήγει στον δεύτερο όροφο μιας μονοκατοικίας.

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα στο Lewiston της Pennsylvania, όταν ένα γκρι Toyota Corolla του 2006 «σκαρφάλωσε» στον δεύτερο όροφο ενός σπιτιού, καταστρέφοντας τη γωνία στην οποία -πριν το ατύχημα- στεγαζόταν ένα υπνοδωμάτιο.

Στο σημείο κατέφτασε η Junction Fire Company, η οποία διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν είχε τραυματιστεί, όμως μετέφερε τον 20χρονο οδηγό, Evan Miller, στο νοσοκομείο Geisinger Lewiston. Η ομάδα διάσωσης κατάφερε να απομακρύνει με επιτυχία το όχημα, το οποίο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, είχε ακινητοποιηθεί με το μπροστινό μέρος μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, βοήθησε τους ιδιοκτήτες να σταθεροποιήσουν το ταβάνι και το πάτωμα, τοποθετώντας δοκάρια στα σημεία που κρίθηκε απαραίτητο.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας της Pennsylvania, το συμβάν δεν ήταν ατύχημα αλλά αποτέλεσμα ηθελημένης ενέργειας του οδηγού, κι ο Miller κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία, έκθεση σε κίνδυνο και φθορά ξένης περιουσίας. Αυτό σημαίνει ότι ο Miller, αν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Miller χτύπησε έναν αγωγό νερού που βρισκόταν δίπλα από την είσοδο του σπιτιού, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να εκτοξευτεί στον αέρα, καταλήγοντας πάνω στο οίκημα.

Πηγή: The Washington Post