Ατύχημα πολλών εκατομμυρίων – Έκαναν κόντρα και έπεσαν πάνω σε τοίχο (video)


Δύο Ferrari τρακάρουν σε δημόσιο δρόμο της Ιταλίας μετά από κόντρα, με τα δύο supercar να εμπλέκονται σε ένα ατύχημα πολλαπλών εκατομμυρίων

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: SupercarsNews - YouTube
  • 5/3/2023

Δύο Ferrari ενεπλάκησαν σε ένα σοβαρό ατύχημα σε δημόσιο δρόμο της Ιταλίας χθες, Σάββατο 4 Μαρτίου. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων έχασαν τον έλεγχο, και βρέθηκαν πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού, με ένα εκ των δύο να πιάνει φωτιά.

Το στιγμιότυπο του συμβάντος δημοσιεύτηκε από το κανάλι SupercarNews στο YouTube. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Italy 24 News, το ατύχημα έλαβε χώρα στο Osimo, μία πόλη στην επαρχία της Ανκόνα στην Ιταλία. Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι η αιτία του ατυχήματος ήταν πιθανώς η υπερβολική ταχύτητα, κάτι που φαίνεται κι από το υλικό των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.

Όπως φαίνεται στο video, η κόκκινη Ferrari τρακάρει πρώτη, και σύντομα ακολουθεί και η μπλε, η οποία μάλιστα ανασηκώθηκε στον αέρα πριν καταλήξει πάνω στον φράχτη, πιάνοντας φωτιά.

Σύμφωνα με την αναφορά, οι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο οδηγούς, ειδοποιώντας τις αρμόδιες αρχές αμέσως. Οι διασώστες κατέφτασαν πολύ σύντομα στο σημείο του συμβάντος, απεγκλωβίζοντας τους οδηγούς και μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο Doric στο Torrette. Η κατάστασή του Βέλγου και του Ολλανδού οδηγού, οι οποίοι βρισκόταν στην Ιταλία για διακοπές, δεν είναι σοβαρή, όπως αναφέρεται.

Οι πυροσβέστες του τμήματος του Osimo και της Ανκόνα επίσης έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά της μπλε Ferrari.

Φυσικά, το συγκεκριμένο ατύχημα είναι μία υπενθύμιση για το πόσο σημαντική είναι η υπεύθυνη οδήγηση και η τήρηση των ορίων ταχύτητας, όταν πρόκειται για δημόσιους δρόμους. Οι δρόμοι δεν είναι τόπος επίδειξης, γι αυτό άλλωστε υπάρχουν κι οι πίστες.

Δείτε το πανάκριβο ατύχημα: