Απίστευτο! Αυτοκίνητο εκτινάσσεται στον αέρα μετά από σύγκρουση με ελαστικό (video)


Δεν χωράει ο νους το ατύχημα που συνέβη σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ - Όμοιό του μόνο σε αγώνες της F1.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: TWITTER
  • 27/3/2023

Ένα σπάνιο ατύχημα, που όμοιό του έχουμε συναντήσει ορισμένες φορές στη διάρκεια αγώνων της Formula 1, συνέβη σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός ενός KIA Soul στάθηκε άτυχος, καθώς ο εμπρός αριστερός τροχός από ένα προπορευόμενο pickup έφυγε από τον άξονα και άρχισε να κινείται προς τη μεριά του αυτοκινήτου του.

Ο χρόνος αντίδρασης ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος, καθώς το συμβάν έγινε τη στιγμή που το KIA ήταν δίπλα στο pickup, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη. Ο τροχός χτύπησε με ταχύτητα το εμπρός μέρος του μικρού αυτοκινήτου, το οποίο εκτοξεύθηκε αρκετά μέτρα στον αέρα, περιστράφηκε και «έσκασε» με τον ουρανό στο οδόστρωμα, πριν επιστρέψει σε κανονική «φορά» με τις ρόδες στην άσφαλτο.

Το ατύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο 118 στο Chatsworth, λίγο έξω από το Los Angeles και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η αιτία της «αποκόλλησης» του τροχού ήταν ένα ελαττωματικό μπουλόνι.

Για καλή του τύχη, μέσα στην ατυχία του, ο οδηγός του Soul τραυματίστηκε ελαφρά. Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα αυτοκινήτου που ακολουθούσε ελάχιστα μέτρα πιο πίσω, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο τροχός «επέστρεψε» και χτύπησε το KIA και στο πίσω μέρος, πριν σταματήσει την τρελή πορεία του.