Κι όμως άντεξε! Η Lamborghini Huracan Sterrato επιδεικνύει τις... ιπτάμενες ικανότητές της (video)


Η off road εκδοχή της Lamborghini Huracan δοκιμάζεται για τις ικανότητές της σε διάφορες διαδρομές, κάνει άλμα και παραμένει... άθικτη!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Mark McCan - YouTube
  • 11/9/2023

Οι πρώτες παραδόσεις της νέας Lamborghini Huracan Sterrato έχουν ξεκινήσει, σηματοδοτώντας την αρχή της εποχής της πρώτης αμιγώς off-road δημιουργίας από το εργοστάσιο της Sant'Agata.

Αυτό δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους όπως ο Mark McCan, συλλέκτης supercars και γνωστός YouTuber, να δοκιμάσουν στο όριο τη Huracan Sterrato, σε πραγματικές συνθήκες, όσο πιο σκληρά γίνεται.

Πρώτα ανέβασε ένα video στο οποίο ο McCan περνά ένα μικρό άλμα με το αυτοκίνητο, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό, οπότε σε νέα του ανάρτηση, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας, με ένα σαφώς μεγαλύτερο και πιο απότομο άλμα.

Ξεκινά με «ζέσταμα» σε μία διαδρομή rallycross, όπου η Huracan Sterrato είναι σχεδιασμένη να συμπεριφέρεται εξαιρετικά, προτού έρθει η ώρα για το εγχείρημα. Ο McCan κατευθύνεται σε αυτό χωρίς φόβο και χαρίζει ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο «πετώντας» για πολύ λίγο.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο αρχίζει να «προσγειώνεται» με την μούρη, αλλά τελικά το κάνει με την εμπρός δεξιά πλευρά του, και τα καταφέρνει εξαιρετικά, καθώς δεν φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές, παρά τη σφοδρότητα της επαφής με τη γη.

Μετά κι από αυτό το άλμα, ο McCan δηλώνει ευθαρσώς πως δεν πρόκειται να επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο ξανά. «Δεν θα το κάνω αυτό ξανά, αυτό είναι σίγουρο», απάντησε σε ερώτηση της κόρης του.

Δείτε το σχετικό video: