Μια Lamborghini Huracan Sterrato πηγαίνει για... κολύμπι (video)


Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Huracan Sterrato αποφάσισε να εγκαινιάσει το νέο του αυτοκίνητο με έναν πολύ... ιδιαίτερο τρόπο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: @supercar_ron - YouTube
  • 5/8/2023

Σίγουρα, το να αγοράζει κανείς ένα νέο αυτοκίνητο είναι μία πολύ συναρπαστική στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα supercar, κι ακόμα ειδικότερα όταν πρόκειται για μια Lamborghini.

Πολλοί είναι οι τρόποι να κάνει κάποιος τα πρώτα του χιλιόμετρα με το νέο του αυτοκίνητο. Ο συγκεκριμένος αποφάσισε να οδηγήσει την Sterrato του στο φυσικό της περιβάλλον, περνώντας την από αρκετές δοκιμασίες σε βουνά, χωματόδρομους και ρυάκια.

Μάλιστα, παραλαμβάνοντας την ολοκαίνουργια Lamborghini του από την αντιπροσωπεία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ο αγοραστής δήλωσε ότι «κυριολεκτικά μέσα στην επόμενη ώρα, θα είναι καλυμμένη με λάσπη.»

Κι έτσι κι έγινε. Το ταξίδι των 150 km της Huracan Sterrato από την αντιπροσωπεία στα χωμάτινα μονοπάτια της περιοχής, κατέγραψε ο supercar_ron στο κανάλι του στο YouTube, προσφέροντας μερικά αρκετά θεαματικά περάσματα του πανίσχυρου μοντέλου μέσα από το νερό.

Ο δρόμος που επιλέγει ο οδηγός ξεκινά λιγότερο κακοτράχηλος, αφού φαίνεται ότι μπορεί να οδηγηθεί από σχεδόν οποιοδήποτε αυτοκίνητο, και καταλήγει να γίνεται λίγο δυσκολότερος, όταν συναντά ένα αρκετά ρηχό ρυάκι. Φυσικά, η Sterrato δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα περνώντας το ρυάκι, όμως και πάλι, αποτελεί ένα αρκετά εντυπωσιακό θέαμα.

Άλλωστε, δε βλέπει κανείς δημιουργήματα των 300.000 δολαρίων που κουβαλούν πανίσχυρους κινητήρες V10 να τα «βάζουν» με τέτοιες διαδρομές.

Δείτε το video: