Ξύπνησαν μνήμες! Τζίγγερ και Στεφανής φόρεσαν φόρμες και μπήκαν ξανά σε αγωνιστικό (video)


Το αχτύπητο δίδυμο φόρεσε ξανά φόρμες και εγκαινίασε το Ford Fiesta Rally3 με το οποίο κατεβαίνει στους αγώνες η νέα αγωνιστική ομάδα της Cyclon.

  • ΦΩΤΟ: CYCLON FACEBOOK
  • 5/2/2024

Τον Ιανουάριο του 2022 δύο σημαντικά ονόματα στην ιστορία των ελληνικών αγώνων ράλλυ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ) και ο Κώστας Στεφανής, μετά από τρεις δεκαετίες απουσίας, μπήκαν ξανά στη Lancia Delta Integrale και απογειώθηκαν.

Το εγχείρημα επαναλήφθηκε τις προηγούμενες ημέρες όταν το πλήρωμα φόρεσε εκ νέου φόρμες και επέστρεψε στις χωμάτινες διαδρομές, αυτή τη φορά οδηγώντας ένα Ford Fiesta Rally3. Η επανένωση έγινε με αφορμή τη σύσταση της νέας αγωνιστικής ομάδας Cyclon που θα βρίσκεται κάτω από το TractioN Rally Team και το πλήρωμα ουσιαστικά εγκαινίασε το αγωνιστικό.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Τζίγγερ στην κάμερα της εκπομπής Traction, στάθηκε στη χαμηλότερη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σε σχέση με αυτά που είχε συνηθίσει να οδηγεί στο παρελθόν, ωστόσο σημείωσε πως είναι αρκετά αξιοπρεπές, με σύγχρονα συστήματα ανάρτησης και φρένων.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα ένα τετρακίνητo Rally3 δίνει την δυνατότητα, ακόμα και σε άπειρους οδηγούς, να εξοικιωθούν με τους αγώνες και να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις μέσα από τη συνύπαρξη με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Δείτε το απόσματα από την εκπομπή Traction στο παρακάτω video…