Τζίγγερ και Στεφανής «επιστρέφουν» με μία Lancia Delta Integrale (video)


Το αχτύπητο δίδυμο των ελληνικών αγώνων "σμίγει" ξανά μετά από τρεις δεκαετίες, ξυπνώντας μνήμες απ’ τα έξι σερί πρωταθλήματα της περιόδου 1987-1992.

  • 29/1/2022

Μετά από 30 χρόνια, ένα από τα ιστορικότερα δίδυμα των ελληνικών αγώνων, επανασυνδέεται. Ο λόγος για τον οδηγό Γιάννη Βαρδινογιάννη, γνωστό ως Τζίγγερ, και τον συνοδηγό του Κώστα Στεφανή, οι οποίοι θυμούνται τις παλιές ένδοξες στιγμές μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Traction» που θα προβληθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 14:10 απ’ τη συχνότητα του Star.

(UPDATE: Δείτε ολόκληρη την εκπομπή πατώντας εδώ)

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε σε μικρή ηλικία να συμμετέχει σε αγώνες ως συνοδηγός του Γιώργου Ραπτόπουλου με την Porsche 911. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη θέση του οδηγού έχοντας στο πλευρό του τον πιο έμπειρο Κώστα Στεφανή.

Οι δυο τους έγραψαν ιστορία στους αγώνες ράλι κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για έξι συνεχόμενα χρόνια (1987-1992), με τον Τζίγγερ να ξεδιπλώνει τις τεράστιες δυνατότητές του οδηγώντας αρχικά το Audi Quattro και στη συνέχεια τις τέσσερις διαφορετικές γενιές της Lancia Delta Integrale.

Τα δύο αγωνιστικά βγήκαν από το γκαράζ του Έλληνα επιχειρηματία για τα γυρίσματα της εκπομπής και οι δυο τους έκαναν μερικά περάσματα προκειμένου να θυμηθούν τις παλιές ένδοξες στιγμές. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, στην εκπομπή θα προβληθεί σπάνιο υλικό απ’ τον κορυφαίο εικονολήπτη των ελληνικών αγώνων Γιώργο Κωστούρο.

Δείτε το trailer…

Πηγή: traction.gr