Λεωφόρος Σχιστού: Στα χέρια της Αστυνομίας 20χρονος που έτρεχε με 200 km/h ενώ το όριο ήταν 50 km/h


To ραντάρ της Τροχαίας έπιασε στα πράσα τον νεαρό οδηγό, ενώ στον έλεγχο που έγινε μετά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.

  • 1/1/2024

Η τελευταία ημέρα του 2023 δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερή για έναν 20χρονο οδηγό ο οποίος συνελήφθη να τρέχει με 199 km/h στη Λεωφόρο Σχιστού, σε δρόμο όπου το ανώτατο όριο ταχύτητας ήταν τα 50 km/h.

Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες της Κυριακής 31/12 και η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στην περιοχή Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Η ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο νεαρός οδηγός διαπιστώθηκε μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής συσκευής (radar) ενώ στον έλεγχο που έγινε μετά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Στον οδηγό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση. Στη συνέχεια ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι όμως ξέφυγε! Οδηγός τρέχει με 338 km/h και «κερδίζει» το ραντάρ ταχύτητας!

Σε λειτουργία οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες - Πού έχουν τοποθετηθεί, πόσο είναι το πρόστιμο

Κάμερες ήχου: Η νέα καινοτομία στους δρόμους που «τιμωρεί» τις εξατμίσεις