Με λάστιχα Goodyear η νέα Alfa Romeo Giulia


ΤΟ ΝΕΟ EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 ΚΑΙ ΤΟ GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ, ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ALFA ROMEO GIULIA.

  • 7/9/2016

Το νέο, Ultra High Performance θερινό ελαστικό, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, σχεδιασμένο ιδανικά για τις ανάγκες των σεντάν και σπορ αυτοκινήτων, θα τοποθετηθεί με μια συνολική τοποθέτηση (225/45 R18 91 Y) ή με μία μεικτή τοποθέτηση (225/45 R18 91 Y στα μπροστινά ελαστικά και 255/40 R18 95Y στα πίσω) ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.

Και οι δύο τοποθετήσεις θα φέρουν την τεχνολογία RunOnFlat της Goodyear, που ενσωματώνει ενισχυμένα τοιχώματα στο ελαστικό, που μπορούν να στηρίξουν το όχημα με αυτονομία 80χλμ  σε περίπτωση τρυπήματος ή συνολικής απώλειας αέρα στο ελαστικό.

Τα Goodyear EfficientGrip Performance, η σειρά ελαστικών της Goodyear με στόχο την καλύτερη απόδοση καυσίμου, θα τοποθετηθεί με τις προδιαγραφές 205/60 R16 92W. Λόγω των χαρακτηριστικών χαμηλής αντίστασης κύλισης, το παραπάνω ελαστικό θα τοποθετηθεί στην “AE” (“Advanced Efficiency”) έκδοση της Giulia, με στόχο την μείωση εκπομπής CO2.

Τα ελαστικά θα φέρουν τη σήμανση ‘AR’, επιβεβαιώνοντας πως είναι εγκεκριμένα από την Alfa Romeo ως ελαστικά Πρώτης Τοποθέτησης των οχημάτων της.

Η νέα Alfa Romeo Giulia έχει δημιουργηθεί με τα καλύτερα υλικά, με πρωτοποριακές τεχνολογίες, ένα αεροδυναμικό design και τη βέλτιστη κατανομή βάρους, ορίζοντάς την ως ένα όχημα υψηλών επιδόσεων. Σε συνδυασμό με το Eagle F1 Asymmetric 3, η Giulia είναι πλήρως εξοπλισμένη για εξαιρετικές επιδόσεις φρεναρίσματος, άμεση απόκριση και έλεγχο σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, παρέχοντας παράλληλα άνεση και οδηγική ευχαρίστηση.

Ο Nick Harley, Managing Director OE Consumer EMEA της Goodyear, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος του project της Alfa Romeo Giulia. Και τα δύο ελαστικά που επιλέχθηκαν από την Alfa Romeo ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες του οδηγού της Giulia, που αναζητεί εξαιρετικά κρατήματα σε όλες τις περιστάσεις και άνετη οδηγική ευχαρίστηση, ενώ η αποδοτικότητα των καυσίμων αποτελεί πάντα ένα σημαντικό παράγοντα τόσο για τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης όσο και για τους οδηγούς».