Με ποια μοντέλα θα συμμετέχει η Nissan στην "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018"


Η NISSAN ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018 ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ TEST DRIVES. 

  • 8/11/2018

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το  e-ΝV200 Evalia, η επιβατική έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου  βαν  e-NV200 της Nissan, που  συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου βαν  Nissan NV200 με αυτά του κορυφαίου  νέου  Nissan LEAF, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις  επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα. Το Nissan e-NV200  έρχεται τώρα με αυξημένη αυτονομία κατά  60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης που  καθιστά την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη. 

Επιπλέον, μια ακόμη συναρπαστική έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης,  με το supercar GT-R,  να αποτελεί το  ακριβοθώρητο “διαμάντι”  του περιπτέρου της Nissan.  

Φυσικά από το περίπτερο της Nissan δεν θα μπορούσε να λείψει το ολοκαίνουργιο, 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του, το νέο Nissan LEAF ηγείται των πωλήσεων στην κατηγορία του, στην Ευρώπη, με μια πώληση κάθε 10 λεπτά για το 2018.

Στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018 θα βρίσκεται και το  MICRA, το QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία, όπως επίσης τα JUKE και X-TRAIL που συμπληρώνουν ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers. 

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερο της Nissan θα έχει και το N-Guard του NAVARA,  μια “σκληροτράχηλη” και συνάμα κομψή, νέα ειδική έκδοση του βραβευμένου pickup της φίρμας, που τώρα  είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.  

Το NAVARA είναι ένα ευέλικτο pick-up , ιδανικό  τόσο για την σκληρή δουλειά ενός επαγγελματία, όσο και για την αναψυχή της οικογένειας σε υπαίθριες δραστηριότητες. Η ειδική έκδοση N-Guard, το  καθιστά ακόμα πιο δελεαστικό, χάρη  στην σύγχρονη και αναβαθμισμένη σχεδίαση, καθώς και λόγω του πλούσιου εξοπλισμού του.