Mειωμένη ζήτηση έχει το νέο Golf


Πτώση παρατηρείται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Volkswagen, στη ζήτηση για το νέο μοντέλο Golf 5ης γενιάς. Συγκεκριμένα, ο CEO της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, B. Pischetsrieder επισήμανε σε συνέντευξή του σε γερμανική οικονομική εφημερίδα, ότι η φετινή παραγωγή Golf θα μειωθεί κατά 25.000 μονάδες.
  • 2/1/2004
&00 Πτώση παρατηρείται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Volkswagen, στη ζήτηση για το νέο μοντέλο Golf 5ης γενιάς. Συγκεκριμένα, ο CEO της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, B. Pischetsrieder επισήμανε σε συνέντευξή του σε γερμανική οικονομική εφημερίδα, ότι η φετινή παραγωγή Golf θα μειωθεί κατά 25.000 μονάδες από τα αρχικά σχέδια για την παραγωγή 135.000 οχημάτων, καθώς θα πρέπει να επιλυθούν προβλήματα στο νέο μοντέλο που σχετίζονται με το σασί, τις πόρτες και τα παράθυρα του αυτοκινήτου.
Σημειώνεται ότι ο CEO της Volkswagen διαβεβαίωσε πάντως ότι όλα τα προβλήματα του νέου Golf θα επιλυθούν σύντομα, ούτως ώστε η εταιρία να προχωρήσει απρόσκοπτα στην επίτευξη του στόχου περί παραγωγής 600.000 αυτοκινήτων Golf στη διάρκεια του 2004. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Golf είναι το best seller της Volkswagen και το δεύτερο πιο δημοφιλές αυτοκίνητο παγκοσμίως μετά το Toyota Corolla.

e-go