Μέσω διαδικτύου οι πωλήσεις του Audi TT Quantum Gray


To διαδίκτυο επέλεξε η Audi για τη διάθεση του περιορισμένης παραγωγής TT Quantum Gray.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/5/2019

To Audi TT και ειδικότερα η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Quantum Gray Edition,αποτελεί την πρώτη τετράτροχη πρόταση της γερμανικής φίρμας η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Το μόλις 99 αντίτυπα του αυτοκινήτου προσφέρονται μέσω τη ιστοσελίδας της Audi στη Γερμανία, με τιμή που ξεκινά από τα 62.305 ευρώ.

Οι παραδόσεις των αυτοκινήτων θα γίνουν στο σημείο και στον χρόνο που θα επιλέξουν οι αγοραστές τους, ενώ υπάρχει η ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα παραγγελίας ώστε να ικανοποιηθούν οι ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Εκείνο, πάντως, που το ξεχωρίζει το περιορισμένης παραγωγής Audi TT από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του γερμανικού coupe είναι το χρώμα του αμαξώματος και συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού που αναλαμβάνουν να διαφοροποιήσουν την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του.

Κατά τ’ άλλα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο TFSI κινητήρα των 245 ίππων, τη στιγμή που το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης quattro.