Μία Mercedes G550 με στρατιωτική παραλλαγή


Ένας Αμερικανός ντίλερ παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα όσο και «army» εκδοχή της G550 που θα μπορούσε να αναλάβει υπηρεσία άμεσα! 

  • 17/12/2018

Η G-Class είναι ένα από τα κορυφαία 4x4 του κόσμου και κατά καιρούς εμπνέει τους μάγους του tuning για νέα project. Όπως αυτή η αναβαθμισμένη G550 από την Brabus, με την αμερικανική Road Show International να πηγαίνει ένα βήμα μακρύτερα έχοντας ως κεντρικό θέμα τα χρώματα παραλλαγής που χρησιμοποιούνται από τον αμερικανικό στρατό (και όχι μόνο) σε περιοχές όπως το Αφγανιστάν ή το Ιράκ.

Η RSI ισχυρίζεται πως το χρώμα Desert Storm Satin είναι διαφορετικό από αυτό που προσφέρει εργοστασιακά η Mercedes και πως υπάρχει και έξτρα LED φωτισμός στα χαμηλά σημεία του αμαξώματος. Πολύ όμορφη αντίθεση κάνουν οι κόκκινες ζάντες της Forgiato με τα απλά σχεδιαστικά μπράτσα ώστε να φεύγει γρήγορα η λάσπη και η άμμος.

Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογος χρωματικός συνδυασμός με το κόκκινο επίσης να κυριαρχεί και να εναλλάσσεται με το μαύρο στα υπέροχα ραμμένα δερμάτινα καθίσματα. Το υψηλής ποιότητας και αντοχής δέρμα ντύνει επίσης και τα πάνελ των θυρών, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και τα σπέσιαλ πατάκια.