Μία Porsche 911 Turbo S στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ (βίντεο)


Επιταχύνσεις και τετρακοσάρια έχουμε δει από πολλά αυτοκίνητα, σε πολλά αεροδρόμια. Όταν όμως μιλάμε για μερικές από τις γρηγορότερες Porsche, σε ένα εν λειτουργία αεροδρόμιο, το πράγμα αλλάζει κάπως.

  • 26/11/2020

Και αυτό γιατί όλα γίνονται διαφορετικά, πιο επαγγελματικά. Εδώ δεν θα δούμε κάποιο νέο μοντέλο της Γερμανικής εταιρίας. Στις μέρες μας ο ντόρος γίνεται για τη νέα 911 GT3. Στην Αυστραλία όμως που διεξήχθη το συγκεκριμένο event ο επίσημος προσκεκλημένος ήταν η 911 Turbo S.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε κανείς να πλησιάσει, για κανένα λόγο στον διάδρομο από/ προσγείωσης ενός εν λειτουργία αεροδρομίου. Όταν όμως είσαι η Porsche, οι πόρτες είναι πιο εύκολο να ανοίξουν για το ακατόρθωτο. Πρακτικά το όλο event ήταν για δυνητικούς πελάτες της φίρμας, η εκεί αντιπροσωπεία όμως φρόντισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Αφού κατάφερε να κλείσει για λίγη ώρα το διάδρομο 16L/34R και να τον έχει δικό της, έφερε ειδικό κινηματογραφικό συνεργείο (και ελικόπτερο) για να γυρίσουν πλάνα 8Κ.

Η διαδικασία των επιταχύνσεων μερικών από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του πλανήτη, σε συνδυασμό με τα ανοικτά, εντυπωσιακά πλάνα και το αντίστοιχο background, θα αποζημιώσουν όποιον αφιερώσει δύο λεπτά από το χρόνο του για να δει το σχετικό βίντεο.