Μια Toyota Celica ανακηρύσσει τη σύζυγο της χρονιάς


Το καλύτερο και το ακριβότερο δώρο-έκπληξη της ζωής του έλαβε ένας υπερτυχερός σύζυγος και λάτρης των ιστορικών αυτοκινήτων από τη γυναίκα του. Μια λαμπερή Toyota Celica του 1976

  • 30/3/2021

Το να βρει κανείς το έτερο ήμισυ και να περάσει όλο το υπόλοιπο της ζωής του μέχρι τα βαθιά γεράματα και το αναπόφευκτο είναι σίγουρα δύσκολο πράγμα.

Και όταν με την πάροδο του χρόνου φεύγει και το πάθος, τι μένει; Σε αντιπαραβολή τι νόημα έχει η αγορά και η επισκευή ενός παλιού αυτοκινήτου όταν δεν το μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου; Για αυτό λοιπόν όταν βρείτε κάποιον να υποστηρίζει σθεναρά το δικό σας πάθος, ξεκινήστε να ψάχνετε για το… δαχτυλίδι.

Πόσες γυναίκες θα κατανοήσουν την αγάπη και το πάθος ενός ανδρός για την περιποίηση, αλλά και το σκόρπισμα χρημάτων για την αγορά ενός σαράβαλου και άλλων τόσων που θα ακολουθήσουν για την συντήρησή του και τα ανταλλακτικά του;  

Αλλά είναι χόμπι, μεράκι, χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα, απασχόληση για να ξεφεύγει το μυαλό από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ο άντρας του συγκεκριμένου ζευγαριού αναγκάστηκε να πουλήσει ένα παλιό αυτοκίνητο πριν από μερικά χρόνια, λόγω των δύο παιδιών που ήρθαν στον κόσμο.

Η γυναίκα του ίσως τον πίεσε περισσότερο για αυτήν την κίνηση από όσο έπρεπε, όμως εκείνος ποτέ δεν έδειξε θυμωμένος, παρά το θλιμμένο ύφος του κάποιες φορές.

«Φορώντας τα παπούτσια του λοιπόν», κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός έβαλε φυσικά πάνω από όλα την ευτυχία και την σταθερότητα της οικογένειάς του, ξεφορτώνοντας τις άχρηστες λαμαρίνες. Ωστόσο, αποφάσισε μετά από 35 ολόκληρα χρόνια κοινής συμβίωσης, ότι θα του κάνει το πιο απίστευτο δώρο που έχει φανταστεί.

Πήρε μέρος σε δημοπρασία για να αποκτήσει ένα παρόμοιο αυτοκίνητο με αυτό που λαχταρούσε ο άντρας της. Η πανέμορφη, για τα χρόνια της, Toyota Celica του 1976 ξεκίνησε από τα 41.000 δολάρια, σίγουρα αρκετά χρήματα για τόσο παλιό αυτοκίνητο, όμως μπροστά στα 62.000 δολάρια (53.000 ευρώ περίπου) που πλήρωσε τελικά στο ταμείο για να γίνει δική της φαντάζουν λίγα.

Το καλύτερο είναι ότι ο σύζυγος δεν γνωρίζει κάτι, αφού σκοπεύει να του τη κάνει δώρο έκπληξη. Ότι τυχαία θα την δουν σε μια έκθεση να πωλείται, θα σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι και απλά θα του πασάρει κάποια στιγμή τα …κλειδιά! Πιθανώς να το αξίζει ο υπερτυχερός αυτός κύριος, μακάρι να το αξίζει, αλλά σίγουρα πολλά συγχαρητήρια αξίζει και αυτή!

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.