Mitsubishi Model A. Επιστροφή στις ρίζες από την West Coast Customs.


Η Mitsubishi Motors συνεργάζεται με την West Coast Customs για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο με το οποίο ξεκίνησαν όλα πριν από 100 χρόνια.

  • 9/5/2017

Την West Coast Customs τη γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά Pimp my Ride του MTV αλλά και άλλων τηλεοπτικών σειρών όπως το Street Customs του Discovery channel. Η εταιρία από την Καλιφόρνια ειδικεύεται στις μετατροπές και την κατασκευή ειδικών οχημάτων και επελέγη από τη Mitsubishi Motors North America, Inc. για να δημιουργήσει «από το μηδέν» το όχημα με το οποίο ξεκίνησαν όλα, το Mitsubishi Model A, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει η μάρκα στον αιώνα που διανύουμε. Η West Coast Customs θα κατασκευάσει ένα Mitsubishi Model A της σημερινής εποχής με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917 βασισμένο στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της μάρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Το 1917, το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που κοσμήθηκε με το έμβλημα των τριών διαμαντιών όταν παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας παγκόσμιας εταιρείας αυτοκινήτων που γιορτάζει σήμερα έναν αιώνα τεχνολογικής καινοτομίας. Με το Model A, η αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi ξεκίνησε με 22 οχήματα από την πρώτη Ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής.

Το δε Outlander PHEV θεωρείται το αποκορύφωμα της τεχνογνωσίας της Mitsubishi στην ιστορία του αυτοκινήτου: 50 χρόνια ηλεκτροκίνησης και δεκαετίες στην τεχνολογία τετρακίνησης βελτιωμένης σε διεθνείς αγώνες ράλι. Έχοντας έναν πολύ αποδοτικό δίλιτρο βενζινοκινητήρα, δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και το κορυφαίο σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της Mitsubishi, το Outlander PHEV προσφέρει τις ικανότητες ενός SUV και την οικονομία ενός EV.